NA DE INSTALLATIE

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

WAAR MOET U REKENING MEE HOUDEN?

NA DE INSTALLATIE

U heeft een nieuwe installatie. GEFELICITEERD!

U heeft een nieuwe installatie. GEFELICITEERD!

Wij hopen dat u veel plezier heeft van deze nieuwe installatie en dat deze bijdraagt tot vermindering van uw derving. Bij juist gebruik en voldoende beveiliging van artikelen moet dat lukken.

Onze monteurs hebben de installatie zo nauwkeurig mogelijk uitgevoerd. Ook is de afstelling van uw systeem zo goed mogelijk en met veel zorg uitgevoerd. Uw systeem is echter een grote antenne. En antennes hebben de eigenschap om allerlei signalen op te vangen. In iedere omgeving is bovendien sprake van interferentie door omgevingsfactoren. Bij de één meer dan bij een ander. Uiteraard wordt daar bij de afstelling zoveel mogelijk rekening gehouden. Daardoor kunnen er in de periode kort na de installlatie nog wel eens onverwachte “storingen” optreden. Over het algemeen zijn dit geen echte storingen. Hoe dat komt? Dat leggen wij even in het kort uit.

Als de interfentiewaardes rondom een systeem beneden een bepaalde waarde (bijv. 2) liggen, geeft dat over het algemeen geen problemen omdat het criterium waarop het systeem een alarm afgeeft over het algemeen met een marge een stukje hoger wordt gesteld (bijv. 5). Een beveiligingselement dat een systeem passeert geeft al snel een waarde van 8 tot 15 (of hoger). Het systeem geeft dan een alarm.

Stel dat er echter veranderingen worden aangebracht in de omgeving, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van elektronische of elektrische apparatuur, maar ook labels of beveiligde producten die te dicht in de buurt van het systeem worden geplaatst, dan verhoogt de standaardinterferentie al snel naar een waarde tot dicht bij of net over de criteriumwaarde voor alarm. Een interferentie is nooit een vaste waarde, maar toont altijd een golfbeweging. En als die golfbeweging dus boven de criteriumwaarde voor alarm komt is het gevolg: ongewenste alarmen!

Soms is het ook niet eenvoudig om de bron van de interfentie te ontdekken. Soms wordt deze zelfs nooit gevonden. Maar (bijna) elk probleem is op te lossen. Daarom zijn wij ook nooit klaar na het installeren van een systeem, dan begint voor ons (en u) de volgende stap in het proces:

1. MONITORING & FINE TUNING

WAT HOUDT MONITORING EN FINE TUNING IN?

Uw systeem is via uw Wi-Fi aangesloten op Internet. Daardoor kan onze technische dienst op afstand inloggen in het systeem en realtime gegevens uitlezen, het logboek van events raadplegen, maar ook wijzigingen uitvoeren in de instellingen van het systeem.

In de twee weken na de installatie wordt uw systeem met regelmaat door onze technische dienst gemonitord. Daar merkt u dus verder niets van. Tevens wordt deze periode gebruikt om het systeem zo scherp mogelijk voor u af te stellen. Soms kan dat wel eens leiden tot het plots optreden van een alarm al zal onze technische dienst er meestal voor kiezen om het geluid van uw systeem tijdens de werkzaamheden tijdelijk uit te zetten. Mocht u zelf iets opmerken aan het systeem, bel of mail ons dan gerust. Wij zullen hier dan naar kijken.

monitoring

2. HET POST-INSTALLATIEBEZOEK

WAAROM EEN POST-INSTALLATIEBEZOEK?

Na circa 2 weken wordt u nogmaals bezocht door onze technische dienst. Deze controleren dan nogmaals uw systeem volledig op een correcte werking.

Het enige namelijk dat wij op afstand niet goed kunnen beoordelen is wat eventuele wijzigingen in de periode van Monitoring &  Fine Tuning uiteindelijk voor effect heeft gehad op de detectie van het systeem. Dat controleren wij dus nogmaals voor u.

Dit bezoek is geheel kosteloos voor u.

3. WAAR MOET U ZELF OP LETTEN?

Hoe voorkom ik zelf storingen?

• Plaats geen labels of beveiligde producten binnen de 150 cm van een artikelbeveiligingssysteem. Antennes detecteren 2 kanten op, dus niet alleen tussen de detectiepoortjes.

• Zet geen metalen objecten (molens, paraplubakken etc) vlak naast uw systeem. Metaal stoort altijd! Bovendien kan de detectie van uw systeem hierdoor verminderd worden. Ook metalen strips van naar binnenslaande toegangsdeuren kunnen een bron van storing zijn. Zet de deur in dat geval wat verder open.

• Mocht het syteem ineens ongewenste alarmen geven nadat u andere installaties of apparatuur heeft geplaatst, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen wij op afstand kijken of wij deze storing kunnen uitfilteren door aanpassingen in de instellingen.

Controleer deze aanwijzingen alvorens u contact met ons opneemt voor een storing.

Zelf controleren storing

4. UW SYSTEEM SCHOONMAKEN

OP EEN JUISTE WIJZE SCHOONMAKEN

Al onze systemen zijn voorzien van plexiglas, al dan niet met een affiche erachter. Uiteraard moet dit plexiglas met regelmaat worden schoongemaakt. Na verloop van tijd zitten er toch altijd vetvlekken of ander vuil op.

Ondanks dat ons plexiglas redelijk krasvrij is, blijft het van belang om de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken. Op  deze wijze voorkomt u ongewenste krassen of het dof worden van het plexiglas.

Wij adviseren altijd gebruik te maken van HG Beeldschermreiniger. Spuit hiervan een kleine hoeveelheid op het plexiglas en poets dit vervolgens zachtjes met een microvezeldoekje. U zult zien dat u een prachtig streeploos (en krasloos) resultaat krijgt.

Gebruik NOOIT Glassex of andere reinigingsmiddelen.

Deze middelen zijn hier ook niet voor bedoeld en werken op den duur altijd in op plexiglas. Dit resulteert in dofheid of uitbijten van het oppervlak.

Onze klanten

Het laatste nieuws

Intratuin Hulst - Nieuwe winkel - artikelbeveiliging detectiepoortjes swing gates en klantgeleiding
BeSuRe International BV - Deltazijde - Blaridum - verhuizing - showroom - kantoor - magazijn
Top 1 Toys Raalte - Artikelbeveiliging - Iridium OMEGA RF
0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop