Cobra Tag

Sportkleding, T-Shirts, Lingerie & andere delicate textielstoffen

NIEUWE INNOVATIE – COBRA TAG

Geen gaten… Geen pleisters… Met één hand aan te brengen en te verwijderen

Voor uw beveiligingsvraagstukken zoeken wij altijd de meest passende oplossing. Dat doen wij niet alleen voor onze systemen maar ook voor speciale vragen rondom de juiste beveiliging van uw producten. Wij zoeken voor u altijd de juiste oplossing en vinden daarvoor de juiste partners.

Al geruime tijd ontvingen wij vragen over het beveiligen van meer delicate textielstoffen. Veel klanten van Fashion shops vinden het niet prettig als er een zichtbaar gaatje in de kleding achterblijft na het verwijderen van de hard tag die is aangebracht voor de beveiliging tegen winkeldiefstal.

Ook medewerkers in winkels krijgen nog wel eens te maken met het zich bezeren aan de pin van dit soort beveiligingsproducten. Zowel bij het aanbrengen als situaties waarbij de pin per ongeluk op de grond is gevallen en mensen zich daar heel vervelend aan bezeren.

Met de Cobra Tag hebben wij een nieuwe (gepatenteerde) oplossing!

De geïntegreerde pin draagt er zorg voor dat medewerkers zich niet bezeren aan de pin van deze hard tag. Deze is bovendien eenvoudig met één hand aan te brengen en te verwijderen met een (gewone) Superlock ontkoppelaar (8.000 Gauss).

De pin van 0.5 mm (de kleinste op de markt) en het sluitingsmechanisme dragen zorg voor een effectieve beveiliging.

Omdat deze pin glad én zo klein is blijven na verwijdering van deze hardtag dan ook geen zichtbare gaten in de stof achter.

Daardoor is de Cobra Tag uitstekend te geschikt voor bijvoorbeeld sportkleding, luxe fashion, lingerie en vele andere toepassingen.

De Cobra Tags zijn verpakt per 200 stuks en zijn leverbaar voor RF-systemen (8,2 MHz) of AM-systemen (58 KHz)

Cobra Tag logo
Artikelbeveiliging - Cobra Tag - T-shirt

Thoonsen Shop Technology - logo

De familienaam Thoonsen komt uit de buurt van de beroemde molens van Kinderdijk, een van de landmarks van hun thuisland: Nederland.

Thoonsen Shop Technology is een Frans familiebedrijf met 40 medewerkers waarvan 1 op de 4 de bedrijfsnaam draagt. Ons hoofdkantoor en onze werkplaatsen zijn gevestigd in Châteauroux (36), in het centrum van Frankrijk.

Oprichter Jacky Thoonsen, met zijn jarenlange expertise in de strijd tegen winkeldiefstal, besloot in 2004 om zijn bedrijf op te richten en zijn innovaties te ontwikkelen die verband hielden met de specifieke behoeften van zijn klanten en de nieuwe problematiek op de markt.

Hun gepatenteerde innovaties, ontwikkeld met en voor grote retailbedrijven, bewijzen al jaren hun waarde. Het eigen ontwerpbureau stelt hen in staat voortdurend te innoveren om onze producten te verbeteren en prestaties te optimaliseren.

Met meer dan 52 patenten over de hele wereld en meer dan 30 landen die onze antidiefstalproducten gebruiken, is ons bedrijf de leverancier van de belangrijkste Europese grote ketens en behoort het tot de belangrijkste spelers op de markt en de meest innovatieve bedrijven in de sector .

BeSuRe International is officieel reseller van de producten van Thoonsen in Nederland.


BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ALMERE

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop