Waarom heb ik dan nog geen sollicitatiebrief van jou?


Alround Technisch Medewerkers
Binnendienst/buitendienst
Nederland
(24 – 40 uur per week)

BeSuRe International

is een gespecialiseerde groothandel in onder andere: artikelbeveiliging, camerabeveiliging, klantentelling en volgnummersystemen:

Ons bedrijf, opgericht in 2012, is een groeiende onderneming in deze sector en weet met een no-nonsense marktbenadering, transparante communicatie en persoonlijke verkoop haar marktaandeel van kwaliteitsproducten steeds verder te vergroten.

BeSuRe International

ontwikkelt zich snel en ons marktaandeel breidt gestaag uit. Momenteel breiden wij onze werkzaamheden ook verder internationaal uit in Europa.

Wij zijn daarom regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers die meehelpen om de onderneming verder uit te bouwen.

BeSuRe International heeft een prettige bedrijfscultuur waar we altijd uitgaan van dat alle prestaties in teamverband geleverd worden.

Ontwikkeling van eigen ideeën en input krijgen ruim de kans binnen onze onderneming. Want de zaak: dat zijn wij allemaal!

Door een grote verscheidenheid van de verschillende systemen, klanten en situaties is dit een altijd een uitdagende en afwisselende functie.

Wat houdt het werk in?

  • uitvoeren van installatieonderzoek op locatie en het rapporteren daarvan
  • installeren van onze systemen bij onze klanten
  • uitvoeren van servicebezoeken op locatie
  • technisch onderzoek, voorbereiding en werkzaamheden op ons kantoor in Almere
  • onderhoud van systemen via onze portals
  • samenwerken met en aansturen van externe monteurs

Waar ga je werken?

De werkzaamheden worden uitgevoerd in winkels door geheel Nederland (soms ook in België en Duitsland).

In verband met de centrale ligging t.o.v. het verzorgingsgebied en het feit dat je ook op ons hoofdkantoor regelmatig werkzaamheden zult uitvoeren heeft het de voorkeur dat je in de omgeving van Almere woonachtig bent.

Hoe doe je het werk?

Je volgt eerst een intern opleidingstraject, waarmee je bekend wordt gemaakt met de verschillende systemen en technieken en hoe ons bedrijf werkt.

Totdat je volledig zelfstandig kunt werken zul je ook begeleidt worden tijdens installaties. Hierdoor heb je ruim de gelegenheid om het vak te leren. Deze opleiding vindt plaats op ons kantoor in Almere, maar ook on-the-job tijdens werkzaamheden op locatie. Ook is het mogelijk dat je trainingen volgt bij onze (vaak buitenlandse) leveranciers.

Voor de uitvoering van werkzaamheden krijg je de beschikking over een goed uitgeruste Ford Transit Custom (automaat).

Wie wij zoeken?

Als jij ons kunt overtuigen dat jij de juiste werkinstelling hebt waarbij je de verantwoordelijkheid voelt om ons bedrijf verder te laten groeien, dan liggen er voor jou echt kansen binnen ons bedrijf. BeSuRe International BV is een kleine onderneming waar je een belangrijke en verantwoordelijke functie gaat vervullen.

Een elektrotechnische achtergrond op MBO-niveau is wel handig, net als een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en communicatieve vaardigheden.

Er wordt ook van jou verwacht dat je meedenkt en meewerkt aan de ontwikkeling van de onderneming op technisch gebied. Wat kan beter? En hoe gaan we dat doen?
Een goede en verantwoordelijke instelling en werkhouding vinden wij binnen onze onderneming belangrijker dan diploma’s. Als is een rijbewijs B natuurlijk wel een minimumvereiste.

Ons aanbod?

Na een tijdelijk contract met een proeftijd van 1 maand is, bij gebleken geschiktheid een jaarcontract mogelijk, gevolgd door een mogelijke vaste aanstelling.

Door de groei van onze onderneming zijn er bovendien groeimogelijkheden in functie en verantwoordelijkheid.

De beloning en andere emolumenten zijn marktconform en afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Bovendien is er sprake van een winstdelingsregeling en een goed toekomstperspectief voor jou.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in de bovenstaande jobomschrijving en zou jij je ook thuis voelen binnen onze bedrijfscultuur?
Stuur ons dan een sollicitatiebrief waarin je ons duidelijk maakt wat jouw toegevoegde waarde voor ons kan zijn.

Stuur je sollicitatie, voorzien van CV en pasfoto naar:

BeSuRe International BV
Paul van den berg
Koningsbeltweg 76
1329 AK ALMERE
info@besure-nl.com
036 – 841 9133