BeSuRe International stopt met de verkoop van EM systemen

• Outdated technologie • te hoge aanschafkosten • te hoog energieverbruik • Enorme prijsverhogingen EM beveiligingslabels

Uw alternatief: AM Systemen

Aanrijdbeveiliging
Aanrijdbeveiliging

Outdated technologie voldoet niet meer aan huidige retaileisen

BeSuRe International stopt met verkoop van EM-systemen

BeSuRe International heeft de verkoop van EM-systemen gestaakt. De technologie past niet meer binnen de hedendaagse toepassingseisen binnen de retail en past het energieverbruik niet meer binnen de normen van deze tijd.

Redenen hiervoor zijn onder andere de (te) smalle doorgangen tussen de antennes (90-105 cm) hetgeen tegenwoordig toch problemen geeft met een vrije toegang voor o.a. scootmobielen.

Het stroomverbruik van de systemen vindt BeSuRe International eveneens niet meer in de tijd passen waarin de ecologische footprint van ondernemingen onder een vergrootglas ligt.

EM-labels beperkt leverbaar (update 09-08-2023)

Uiteraard willen wij onze klanten met Artikelbeveiliging EM-systemen niet in de steek laten. Echter worden wij vandaag (09-08-2023) geconfronteerd met exorbitante prijsverhogingen van de fabrikant(en) van 23% en meer. U zult begrijpen dat dit negatieve gevolgen heeft voor de verkoopprijzen die wij u kunnen bieden. Deze prijsverhoging is dermate hoog, dat EM-labels hiermee de duurste beveiligingslabels van alle bestaande technologieën zijn geworden. Om die reden laten wij de bestaande voorraad uitlopen en wordt deze niet meer aangevuld.

Indien labels niet meer voorradig zijn kunnen deze wel voor u geproduceerd worden. De minimum bestelhoeveelheid bedraagt dan 50.000 labels. De levertijd bedraagt gemiddeld 4 weken. Betaling dient vooraf te geschieden.

AM-SYSTEMEN – Het Alternatief

BeSuRe International levert uiteraard een uitstekend alternatief voor de niet meer verkrijgbare EM-Systemen. Met de komst van kleine Narrow-labels voor AM-systemen zijn ook onze AM-systemen een uitstekend alternatief voor de EM-systemen. Deze systemen kunnen geplaatst worden tot een doorgang van 230 cm (hard tags) of 180 cm (soft labels).

De kleine Narrow-labels zijn bovendien hoofdzakelijk gemaakt van recycled materiaal, kunnen ook op kleine cosmetica-producten worden aangebracht en hebben eenzelfde detectiebereik als de “gewone” DR-labels.

Voor onze klanten die gebruik maken van de door ons geïnstalleerde TAGIT-systemen kunnen wij, op verzoek, een op maat gemaakt speciaal aanbod doen om dit systeem te vervangen voor een AM-systeem.

Neem daarvoor contact met ons op. Onze relatiemanager maakt dan graag een afspraak met u om u een goed voorstel te kunnen doen.

Informatie:

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN BLARICUM

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop