SERVICE, GARANTIE & KWALITEITSCONTROLE

TRAINING DIEFSTALPREVENTIE & SIGNAALOPVOLGING

VEELGESTELDE VRAGEN

HANDLEIDINGEN & SOFTWARE

SUPPORT / TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Geen zorgen…wij lossen het op!

SUPPORT / TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Met de grootst mogelijke nauwkeurigheid voert onze technische dienst de installaties voor u uit. Onze technische dienst wordt continue opgeleid om systemen vooral netjes en accuraat te installeren waarbij zij de bekabeling altijd netjes zullen wegwerken, in de vloer of via het plafond.

Helaas komt het soms voor dat technische installaties storingen vertonen. Door onze strenge selectieve en kwalitatieve keuze van producten zal dat gelukkig tot een minimum beperkt blijven.

Veelgestelde vragen

Veel voorkomende problemen hebben wij reeds omschreven in de rubriek veelgestelde vragen. Veel “storingen” blijken namelijk vaak niet afkomsting uit de geïnstalleerde apparatuur maar doordat er wijzigingen in de omgeving van de systemen hebben plaatsgevonden die u wellicht zelf dient te verhelpen.

Maar mocht u tóch technische ondersteuning nodig hebben dan staat onze technische dienst uiteraard tot uw dienst!

U kunt ons in dat geval bellen, mailen of gebruik maken van het formulier: Verzoek Technische Service, eveneens in het menu hieronder. In dat geval zal u per omgaande een bevestiging per mail krijgen dat uw service-verzoek is ontvangen en zal één van onze medewerkers u bellen voor het maken van een afspraak.

support & service

Onze klanten