INTRATUIN

INTRATUIN

Persoonlijke begeleiding en advisering voor elke ondernemer, kwaliteit, snelle (remote) support

INTRATUIN kiest heel bewust voor BeSuRe als preferred supplier

Samenwerken om derving door winkeldiefstal effectief terug te dringen en meer winst te genereren

Intratuin heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met BeSuRe International als preferred supplier voor artikelbeveiliging.

De kwaliteit van onze installaties, de persoonlijke begeleiding en advisering van iedere ondernemer en onze snelle remote support bij technische problemen worden inmiddels door veel Intratuin-ondernemers zeer gewaardeerd. Wij verkopen geen “poortjes”, maar bieden een individueel beveiligingsconcept die de winkeldiefstal terugdringt.

Iedere vestiging heeft zo zijn eigen behoeften en uitdagingen. Daarom inventariseren onze relatiemanagers inventariseren samen met elke ondernemer wat de beste wijze is van terugdringen van winkeldiefstal in de betreffende vestiging. En daar waar er speciale beveiligingsbehoeften voor producten zijn, zoeken wij voor u naar de meest effectieve beveiliging voor ieder van die producten.

Scheidingswand

OMEGA AM WiFi-antennes

Volledig aangepast aan de huisstijl

Voor INTRATUIN is gekozen voor onze OMEGA AM WiFi. Deze robuuste antenne wordt geleverd in de kleuren zwart en wit (RAL 9003). Daarmee passen deze perfect in het nieuwe concept winkelmeubilair en inrichting van INTRATUIN.

De antennes worden uitgevoerd in de huisstijl van INTRATUIN, inclusief advertentiepanelen en groene of witte zijstrips.

Bovendien worden onze systemen standaard geleverd met een WiFi-board. Eenmaal aangemeld op uw WiFi wordt uw systeem 24/7 gemonitord en kan onze technische dienst online support verlenen aan en op uw systeem. Geen wachttijden meer voor monteursbezoek en snelle service!

Via PRO ACTIVE MONITORING genereert het systeem bovendien alerts bij calamiteiten en stuurt deze automatisch door naar onze technische dienst zodat deze, indien nodig, actie kan ondernemen.

Scheidingswand

Speciale montagemethoden

De kunst van improvisatie

Soms wordt je als installateur geconfronteerd met vragen die je nooit eerder zijn gesteld. Sterker nog, die je ook nog nooit hebt uitgevoerd.

De architect van INTRATUIN HULST had bedacht dat de antennes bij de toiletten uit hygiëne-oogpunt niet op de vloer mochten staan. Op zich een reëel verzoek. Alleen was ons die vraag nog nooit gesteld.

Door de oorspronkelijke voeten van de antennes te vervangen door 3D-geprinte voeten die precies in de antenne passen hebben we dit probleem ingenieus opgelost! De bevestiging aan de muur waardoor de antenne “zweeft”? Tja… dat blijft even ons geheim van de smid.

Maar ook dit geeft aan dat wij altijd weer een handige maar nette oplossing hebben voor (bijna) elke wens.

Scheidingswand

Aanrijdbeveiliging

Extra bescherming, volledig in kleur van uw systeem

Ondanks dat onze antennes robuust (en toch elegant) zijn kan het in Heavy-Duty-omgevingen zoals een tuincentrum geen kwaad om de systemen tegen aanrijding te beschermen.

De aanrijdbeveiliging wordt geleverd in de kleur van uw antenne (zwart of wit (RAL 9003)) en de deflectiebumpers worden op de voor uw situatie gewenste hoogte gemonteerd.

Bovendien is de aanrijdbeveiliging in verschillende hoogtes verkrijgbaar en kunnen op deze wijze ook naadloos in onze klantgeleidingssystemen. En ook die klantgeleiding is weer in de twee eerder genoemde kleuren leverbaar.

Thoonsen Geleidingssysteem

Speciale beveiligingselementen

Meer winst op diefstalgevoelige producten

In gesprekken met ondernemers zijn diverse productgroepen bijzonder gevoelig voor winkeldiefstal.

Daarom hebben wij samen, en in overleg met die ondernemers, speciale beveiligingselementen geïmporteerd waardoor zij deze producten nu wél effectief kunnen beveiligen.

Daarbij besteden wij de uiterste zorg aan het zo min mogelijk aantasten van de productpresentatie. Zo hebben wij nu ook een oplossing voor de WoodWick en zelfs de WoodWick-Ellips kaarsen.

Maar ook voor tal van andere producten hebben wij speciale beveiligingselementen in het assortiment, of zoeken wij net zo lang voor onze afnemers tot wij een passende en effectieve oplossing hebben gevonden.

Thoonsen Geleidingssysteem

Deactivatie van labels

Uw checkout geleverd met ingebouwde deactivatie

In de nieuwe checkouts van het nieuwe winkelconcept kan (op verzoek) vooraf de deactivatie al ingebouwd worden bij de meubelfabrikant.

Deze worden onzichtbaar gemonteerd onder de loopband en zorgen ervoor dat producten met beveiligingsetiketten worden gedeactiveerd.

Bovendien worden producten waar nog een hard tag of ander beveiligingselement op zit gedetecteerd. Door een audiosignaal worden medewerkers erop geattendeerd dat er zich nog een label op het product bevindt.

Met een deactivatiehoogte van ruim 18 cm leveren wij de beste deactivatie voor AM-systemen.

Thoonsen Geleidingssysteem

Ontkoppelen van hard tags

Met optimale flexibiliteit

Hard tags moeten bij de checkout ook weer ontkoppeld worden. En soms zitten die aan een kledingstuk of een riem, maar soms ook op een grote doos. Maximale flexibiliteit van de ontkoppelaar is daarom belangrijk.

Daarom leveren wij standaard de Distance Detacher die aan of in de checkout wordt gemonteerd. De (afsluitbare) detacher beschikt over een krulsnoer waardoor de medewerkers maximaal bereik hebben om hard tags ook op moeilijker plekken te ontkoppelen.

De checkouts van het nieuwe winkelconcept kunnen (op verzoek) standaard geleverd met deze detachers al voor u gemonteerd.

Thoonsen Geleidingssysteem

Klantgeleiding

Geleiding • Partition Screens • (Automatische) Swinggates

Voor klantgeleiding beschikken wij over de Blackline en Whiteline Klantgeleiding. Bij de ingang van uw winkel (en soms ook bij de uitgang) wilt u voorkomen dat bezoekers teruglopen. Dit assortiment wordt in exact dezelfde kleurstelling geleverd als onze antennes (zwart en wit (RAL 9003) en zorgen voor een strak verzorgde uitstraling

Binnen dit assortiment kunt u een keuze maken uit een uitgebreid assortiment

• automatische en mechanische swingates

• hekwerken en plexi schermen

• Belt post (afsluit riemen)

en nog veel meer

Thoonsen Geleidingssysteem

INTRATUIN VIP-ARRANGEMENT

24/7 online bestellen tegen de afgesproken condities.

BeSuRe International doet alles anders dan anderen. En hopenlijk ook beter.

Voor INTRATUIN-ondernemers hebben we een speciale webshopomgeving waar u 24/7 online uw bestellingen kunt doen tegen de afgesproken condities voor de geselecteerde producten. Maar ook buiten deze selectie geniet u vaak extra korting.

Om uw prijzen te kunnen zien heeft u wel een speciale geautoriseerde inlog nodig, die u van ons krijgt, of die u bij ons kan aanvragen.

U heeft daarbij de keuze tussen direct online betalen via IDEAL, PAYPAL of een bankoverschrijving, maar ook is het mogelijk om op rekening geleverd te krijgen. Die keuze is aan u!

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ALMERE

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop