• ALLE GANGBARE SYSTEEMSOORTEN LEVERBAAR

 • Persoonlijk klantencontact & aandacht

 • Kwaliteitscontrole: inkomende- en uitgaande producten

 • ON-LINE & ON-SITE TECHNISCHE SUPPORT

 • Oplossings- en resultaatgericht

 • Objectief en eerlijk advies

 • Betrouwbaar en helder

 • EENVOUDIG BESTELLEN VIA DE WEBSHOP

Over BeSuRe International

Ons idee voor het perfecte bestelgemak voor u als retailer

BeSuRe International is 9 april 2012 gestart als franchisenemer van een grote internationale fabrikant van artikelbeveiligingssystemen. Omdat wij ons niet meer konden verenigen met het productbeleid en een geheel eigen visie hebben op onze branche, werken wij sinds april 2015 als volledig zelfstandige groothandel. In augustus 2020 hebben wij vanwege de groei van de onderneming een nieuw kantoorpand en magazijn betrokken aan de Koningsbeltweg in Almere waar we ook de beschikking hebben over een showroom waar de meeste van onze producten “live” staan gepresenteerd.

***

Onze gestaag groeiende onderneming onderscheidt zich door het leveren van alle gangbare systeemsoorten in artikelbeveiliging. Daardoor zijn wij in staat onze afnemers altijd objectief en eerlijk te adviseren over het voor hun meest geschikte systeem. Bijna al onze systemen worden tegenwoordig custom made naar uw wens geleverd.

***

Wij importeren onze systemen zelf en zoeken daarbij betrouwbare internationale partners. Zo is BeSuRe Nederland ook exclusief partner/distributeur van IRIDIUM, AMERSEC en INWAVE EAS-systemen in de BeNeLux. Ook zijn wij Premium Partner van FootfallCam voor de 3-dimensionale klantentellers, Occupancy Control (bezoekersdosering) en Solum ESL-systemen (Electronic Shelf Label)

***

Ons productaanbod is de laatste jaren steeds verder uitgebreid. En dat aanbod zullen wij de komende jaren nog verder gaan uitbreiden. Ook voor uw camerabeveiliging, klantentellers en diverse winkelbenodigdheden zoals prijstangen, codeertangen, prijsetiketten e.d. kunt u tegenwoordig uitstekend bij ons terecht. Ons compacte organisatie staat garant voor korte lijnen en veel direct en persoonlijk contact met onze afnemers. Daarbij staat service bijzonder hoog in het vaandel en houdt deze niet op bij de installatie van het systeem.

***

De bestelmogelijkheden voor veel artikelen hebben wij aangepast aan de eisen van deze tijd. Via onze webshop kunt u daarom 24/7 tal van producten on-line bestellen. In de meeste gevallen heeft u deze producten de volgende dag in huis.

Onze klanten

Het maakt bij BeSuRe International niet uit of u nu een grote of een kleine afnemer bent. Wij doen voor iedereen onze uiterste best om u tot dienst te zijn.

Maar wellicht dat een overzicht van namen waar wij zoal zaken mee doen u een goed beeld geeft van de diversiteit van onze afnemers.

Sommigen zult u kennen, terwijl anderen wellicht nieuw voor u zijn.

Mogen we de naam van uw organisatie binnenkort hieraan toevoegen?

Onze partners

Uiteraard bent u als klant onze belangrijkste partner. Dat is ook de wijze waarop wij gewend zijn met onze afnemers om te gaan. Om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn werken wij ook indien nodig samen met specialisten. Dat kan gaan om organisatorische zaken maar ook uitvoering van werkzaamheden.

Op deze manier bent u als afnemer dat er altijd voldoende kennis in huis is, waardoor wij u de juiste service kunnen verlenen.

Onze installaties

BeSuRe International onderscheidt zich doordat bijna alle systemen voor artikelbeveiliging custom made naar uw wens geleverd worden.

Afhankelijk van uw huisstijl of andere wensen, worden kleuren van antennes aangepast, advertising panels met uw logo of eigen opdruk aangepast, de verlichting in de gewenste kleur geleverd of zelfs graveringen aangebracht op plexiglas panelen. 

Daarmee wordt artikelbeveiliging van BeSuRe International ook een aanwinst in uw winkelinterieur en een aanvulling op uw promotie en marketing.

Ons kantoor

Sinds 1 maart 2024 2021 heeft BeSuRe International een nieuw onderkomen.

Op de Deltazijde 30A – 30B in Blaricum, gelegen op het vlak naast de A27 en daarmee zeer centraal gelegen in Nederland, zijn ons kantoor, technische dienst en magazijn ondergebracht in één en hetzelfde pand.

Hier kunnen wij onze systemen live voor u demonsteren en kunt u de béste keuze voor uw beveiligingsvraagstuk maken.

Onze visie

BeSuRe International streeft ernaar om u altijd optimaal en objectief te adviseren over de voor u beste oplossing. Daarbij vinden wij de persoonlijke band met u als relatie als grootste motivatie en zien wij onszelf liever als uw partner dan leverancier. Daarbij streven wij naar de hoogste servicegraad waarbij de oplossing centraal staat.

Wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en streven naar de beste prijs-/kwaliteitverhouding die voor u acceptabel is.

Onze Carbon Footprint

Millieu speelt een steeds grotere rol in de hedendaagse samenleving en is daarom een belangrijke factor in ons beleid.

Dat doen wij onder meer door hoofdzakelijk in te kopen bij Europese fabrikanten, het leveren van zuiniger systemen, technische interventies op afstand, gebruik van zoveel mogelijk recycled materiaal bij productie van labels en hergebruik van verpakkingsmateriaal.

Op deze wijze blijven aanvoerlijnen kort, wordt minder brandstof en electriciteit verbruikt en voeren wij een zo ecologische mogelijke bedrijfvoering.

Onze klanten

Het laatste nieuws

Intratuin Hulst - Nieuwe winkel - artikelbeveiliging detectiepoortjes swing gates en klantgeleiding
0
  0
  Uw bestelling
  Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop