RF Artikelbeveiliging

BeSuRe Nederland:

Exclusief distributeur Benelux IRIDIUM EAS-systemen

De samenwerking met het Slovaakse IRIDIUM Ltd. past binnen onze nieuwe marketingstrategie om zoveel mogelijk samen te werken met Europese fabrikanten met productiefaciliteit in Europa. Hierdoor blijven de communicatielijnen kort. Maar ook de duurzaamheid en millieu worden gespaard door de korte aanvoerlijnen en transportlijnen.

Met IRIDIUM Ltd. heeft BeSuRe Nederland een Europees topmerk in huis die ruimschoots de concurrentie aan kan met de grote internationale merken en die hen op slimme technologie zelfs voorbijstreeft.

Als u op zoek bent naar slimme technologie, dan zij de IRIDIUM-systemen een antwoord op veel van uw behoeften. Al onze systemen van IRIDIUM Ltd. kunnen bovendien op afstand benaderd worden via WIFI zodat ook eventuele technische storingen snel kunnen worden onderzocht en verholpen zonder kostbare bezoeken van een technische dienst.

Ook dat levert ons allen weer een brandstof- en CO2 besparing op.

Bovendien beschikken de systemen over een auto-adjustment functie waardoor het systeem in de meeste gevallen de beste detectie in de actuele omgeving geeft.

De meest gebruikte technologie

RF-artikelbeveiliging is momenteel globaal de meest gebruikte technologie om derving door winkeldiefstal in de detailhandel te verminderen. Zolang u geen metalen of metaalhoudende producten hoeft te beveiligen is dit ook een prima oplossing. Deze technologie wordt in een breed scala in de retail gebruikt zoals bijvoorbeeld:

modewinkels

boekhandel

speelgoed

supermarkten

Het systeem is gebaseerd op een radiofrequent signaal dat wordt uitgezonden door de antennes. Een audio- en/of visueel alarmsignaal wordt door de antenne gegenereerd doordat dit rf-signaal het circuit (coil), dat aan bepaalde criteria voldoet, in een beveiligingslabel herkent. Op dat moment zullen de antennes (ook wel detectiepoortjes genoemd) een geluidsignaal en een lichtsignaal geven.

De standaard frequentie waarop huidige systemen werken is 8,2MHz. In de praktijk zullen de systemen werken tussen een iets bredere bandbreedte door middel van een frequentie sweep.
Dit is om eventuele toleranties in de label frequentie op te vangen.

Onze klanten

Velden met een * zijn verplicht.