ARTIKELBEVEILIGING RF – RADIO FREQUENT 8,2 MHz

• Veelzijdig toepasbaar

• Hoge betrouwbaarheid

• Volledig inpasbaar in elk winkelinterieur

GESCHIKT VOOR VELE BRANCHES

• Kleding- & Fashionshops

• Boekhandel

• Speelgoed

• Huishoud winkels

• Supermarkt

REMOTE SERVICE VIA WIFI

Via de WiFi-applicatie volledig te servicen op afstand.

• Snelle technische interventies

 • Vaak geen monteursbezoek nodig

RUIME KEUZE BEVEILIGINGSLABELS

Voor ieder beveiligingsbehoefte een oplossing

• Ruim assortiment beveiligingsetiketten

• Speciale cosmetica-labels

• Hard Tags

• Self Alarming Tags (SALT)

ARTIKELBEVEILIGING RF (Radio Frequent 8,2 MHz)

RF Artikelbeveiliging

BeSuRe Nederland:

Exclusief distributeur Benelux IRIDIUM EAS-systemen

De samenwerking met het Slovaakse IRIDIUM Ltd. past binnen onze nieuwe marketingstrategie om zoveel mogelijk samen te werken met Europese fabrikanten met productiefaciliteit in Europa. Want hierdoor blijven de communicatielijnen kort. Maar ook de duurzaamheid en millieu worden gespaard door de korte aanvoerlijnen en transportlijnen.

Met IRIDIUM Ltd. heeft BeSuRe International een Europees absoluuut topmerk in huis die ruimschoots de concurrentie aan kan met de grote internationale merken en die hen daarmee op slimme technologie zelfs voorbijstreeft.

Als u op zoek bent naar slimme technologie, dan zijn de IRIDIUM-systemen een antwoord op veel van uw behoeften. Bovendien kunnen al onze systemen van IRIDIUM Ltd. op afstand benaderd worden via WIFI. Hierdoor kunnen eventuele technische storingen snel worden onderzocht en verholpen zonder kostbare bezoeken van een technische dienst.

Ook dat levert ons allen weer een brandstof- en CO2 besparing op.

Bovendien beschikken de systemen over een auto-adjustment functie waardoor het systeem in de meeste gevallen de beste detectie in de actuele omgeving geeft.

De meest gebruikte technologie

RF-artikelbeveiliging is momenteel globaal de meest gebruikte technologie om derving door winkeldiefstal in de detailhandel te verminderen. Zolang u geen metalen of metaalhoudende producten hoeft te beveiligen is dit ook een prima oplossing. Daarom wordt deze technologie in een breed scala van retail gebruikt zoals bijvoorbeeld:

modewinkels

boekhandel

speelgoed

supermarkten

Het systeem is gebaseerd op een radiofrequent signaal dat wordt uitgezonden door de antennes. Een audio- en/of visueel alarmsignaal wordt door de antenne gegenereerd doordat dit rf-signaal het circuit (coil), dat aan bepaalde criteria voldoet, in een beveiligingslabel herkent. Als gevolg daarvan zullen de antennes (ook wel detectiepoortjes genoemd) een geluidsignaal en een lichtsignaal geven indien een actief label het systeem passeert.

De standaard frequentie waarop huidige systemen werken is 8,2MHz. In de praktijk zullen de systemen werken tussen een iets bredere bandbreedte door middel van een frequentie sweep.
Dit is om eventuele toleranties in de label frequentie op te vangen.

Shopguard

gelooft in revolutionaire retailoplossingen en op maat gemaakte producten en diensten die u helpen meer consumenten te binden. Winkelen is een beleving.

Shopguard is gevestigd in Budapest, Hongarije en past daarmee in het beleid van BeSuRe International om zich steeds meer te richten op Europese leveranciers. Hierdoor zijn wij in staat om de communicatie- en transportlijnen zo kort mogelijk te houden terwijl de kwaliteit hoogstaand is.

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN BLARICUM

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop