BeSuRe International BV: Verhuizing naar een ruimer en modern onderkomen in Blaricum

Helder en transparant
Operationeel per 1 maart 2024

Nieuw kantoor / magazijn / showroom

Langs de A27, centraal gelegen en uitstekend bereikbaar.

Al sinds de oprichting van BeSuRe International, nu al bijna 12,5 jaar geleden, zijn wij altijd gevestigd geweest in Almere.

Het huidige pand aan de Koningsbeltweg in Almere voldeed echter niet meer aan onze wensen en eisen. Op de oude locatie hebben wij niet voldoende ruimte meer om al onze producten te presenteren. Ons leveringspakket is immers inmiddels uitgebreid met klantgeleiding, ESL, vloer- en overheadsystemen voor artikelbeveiliging. En er komt nog veel meer!

Bovendien groeit de onderneming nog altijd jaarlijks met ruime dubbele cijfers en stelt ook dat de nodige eisen aan onze capaciteit.

Het heeft even geduurd voordat wij een geschikte locatie vonden. Dit ook omdat wij specifieke wensen hadden qua geografische ligging maar ook de uitstraling van een nieuw pand waarin de kernwaardes van ons bedrijf: helder en transparant, goed tot uiting komen. Daar in zijn wij nu meer dan geslaagd!

Per 1 maart verhuizen wij daarom naar een nieuw pand aan de Deltazijde in Blaricum, pal aan de A27 en daarmee centraal gelegen en prima bereikbaar.

Op de nieuwe sfeervol ingerichte locatie hebben de beschikking over meer magazijn- en kantoorruimte. Bovendien biedt onze nieuwe showroom ook voldoende ruimte om onze belangrijkste producten aan u te presenteren.

Gedurende februari zijn wij druk met de aanpassingen in en de inrichting van de locatie. Maar volgens planning zullen wij op 1 maart volledig operationeel zijn op de Deltazijde. Tot die tijd en tijdens de verhuizing gaan de normale werkzaamheden gewoon door zoals u van ons gewend bent. En zodra wij geheel geïnstalleerd zijn organiseren wij voor leveranciers, klanten en andere belangstellenden uiteraard een leuke open dag.

Artikelbeveiliging - Cobra Tag - T-shirt

Ons nieuwe adres per 1 maart:

BeSuRe International BV

Deltazijde 30 A – 30 B

1261 ZM BLARICUM

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN BLARICUM

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop