Klanten met een VIP-Arrangement

Klanten met een VIP-arrangement

Steeds meer winkelketens kiezen voor BeSuRe International

Steeds meer winkelketens sluiten een mantelovereenkomst met BeSuRe International

Samenwerken om derving door winkeldiefstal effectief terug te dringen en meer winst te genereren

Diverse winkelketens hebben inmiddels de beslissing genomen een mantelovereenkomst af te sluiten met BeSuRe International.

Middels deze meerjarige overeenkomsten wordt door ons en de ondernemers de handen in elkaar geslagen om de derving door winkeldiefstal in hun winkels effectief terug te dringen en zodoende de winsten te verhogen.

Met deze ketens sluiten wij een VIP-arrangement af. Hiermee hebben zij extra voordeel bij installaties, inkoop van beveiligingselementen op een speciaal voor hen samengesteld assortiment.

BeSuRe International ook preferred supplier voor uw organisatie?

Dan gaan we ook bij u werken aan effectief terugdringen van winkeldiefstal

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Blaricum.

Daar kunt u (bijna) al onze systemen zien en beoordelen. U zult overtuigd en onder de indruk raken van onze propositie die wij ook voor uw organisatie kunnen inzetten.

Ook zult u overtuigd raken van onze werkwijze en hoe wij ook uw organisatie kunnen helpen bij het terugdringen van winkeldiefstal.

Wij zullen u graag informeren in de mooiste showroom van Nederland in onze branche onder het genot van de lekkerste koffie!


Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek:

035 – 208 9316

sales@besure-nl.com

Deltazijde 30A – 30B

1261 ZM BLARICUM

Waarvoor de keuze voor BeSuRe International?

Persoonlijke en objectieve advisering, assortiment en uitmuntende service

Er is natuurlijk een reden waarom winkelketens juist met ons een mantelovereenkomst afsluiten.

Persoonlijke benadering

Bij BeSuRe International staat ú als klant altijd centraal. Het persoonlijk contact met onze adviseurs wordt zeer op prijs gesteld. Elke ondernemer krijgt een op maat gemaakt advies voor niet alleen installatie, maar ook over de wijze van beveiligen en welke producten daarvoor het meest geschikt zijn.

Overleg met de ondernemers staat daarbij hoog bij ons in het vaandel. U weet immers tegen welke uitdagingen u aanloopt. Wij zullen daarbij de beste oplossing adviseren.

Altijd een objectief advies

Wij zijn niet gelieerd aan fabrikanten en kunnen daarom alle mogelijke systeemsoorten leveren. Dat maakt het voor ons mogelijk om ondernemers altijd objectief te adviseren over de voor hen meest geschikte oplossingen.

Kwaliteit & Service

Wij zullen u altijd de kwalitatief beste oplossingen adviseren. Voor minder gaan wij niet. Daarnaast zijn al onze systemen uitgerust met WiFi/Internet-remote access. Bij problemen kunnen wij daarom altijd snel op afstand ingrijpen. Bovendien genereren onze systemen ook zelf alerts bij calamiteiten die automatisch op onze technische dienst binnenkomen.

Assortiment

Het assortiment dat wij voeren is al ongekend uitgebreid. Maar ook als wij een speciale beveiligingsoplossing voor u moeten vinden laten wij geen steen onomgekeerd om de juiste oplossing voor u te vinden, en daarmee onze product range uit te breiden.

Scheidingswand

TOP 1 TOYS

Scheidingswand

DA Drogisterijen

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ALMERE

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop