RFID

Inventarisatie, Tracking en Artikelbeveiliging

RFID

Inventarisatie, Tracking & Artikelbeveiliging

BeSuRe Nederland is partner van Keonn Technologies.

Deze in Spanje gevestigde fabrikant is specialist op het gebied van RFID-toepassingen voor:

► Automatische inventarisatie & tracking

► Interactieve Retail systemen

► Tag codering

► Points of Sale

► Artikelbeveiliging

Keonn houdt zich sinds 2011 bezig met RFID technologie. Het zeer ervaren team wordt gevormd door ervaren ingenieurs en PhD’s met een grondige kennis op gebieden als radiofrequentie, antennes, elektronica, firmware en cloudgebaseerde software.

Keonn heeft een groot partnernetwerk. Dankzij deze partners zijn ze een wereldwijd en succesvol bedrijf.

Dit internationale netwerk is ook voor u van belang indien u een internationaal opererende onderneming bent. Door dit netwerk is BeSuRe Nederland immers in staat om uw projecten wereldwijd te ondersteunen.

Intratuin Hulst - Nieuwe winkel - artikelbeveiliging detectiepoortjes swing gates en klantgeleiding
 • RFID Keonn inventariseren tracking artikelbeveiliging

Modulaire RFID-systemen en componenten voor detailhandel en andere sectoren.

Inventariseren, tracking & artikelbeveiliging

Radio-frequency identification (RFID) is een technologie waarmee voorwerpen draadloos kunnen worden geïdentificeerd en gevolgd. Oftewel u kunt snel inventariseren, tracking uitvoeren maar dit ook nog eens combineren met artikelbeveiliging.

Hiervoor wordt het voorwerp uitgerust met een speciale chip die is voorzien van elektronisch opgeslagen data. De gegevens op de chip kunnen worden uitgelezen met gebruik van radiofrequente velden.

Doordat RFID-chips niet groter hoeven te zijn dan een rijstkorrel, kunnen RFID-tags bijna onzichtbaar worden aangebracht op een voorwerp. Deze hoeft ook niet zichtbaar te zijn om de informatie op de chip te kunnen aflezen.

De voordelen maken van RFID een potentiële opvolger van de barcode. Producten hoeven niet langer fysiek te worden gescand om ze te kunnen volgen. Dit heeft veel voordelen voor voorraadregistratie, het volgen van pakketten, en het afrekenen van artikelen.

Bovendien heeft het systeem het voordeel dat, als het wordt ingezet voor artikelbeveiliging er in de in- en uitgang van uw winkel geen detectiepoortjes geplaatst worden. Het systeem kan namelijk geïnstalleerd worden als overhead maar ook door vloeroplossingen met een uitstekende detectie.

Er wordt onderscheid gemaakt in Actieve RFID en Passieve RFID.

Passieve RFID

Bij passieve RFID-systemen sturen de lezer (reader) en de leesantenne (overhead, vloermat of detectiepoortjes) een radiosignaal naar de tag. De passieve RFID-tag heeft geen eigen energiebron maar gebruikt het ontvangen signaal om zichzelf te activeren. Ze hebben enkel een microchip en antenne nodig en zijn goedkoper, kleiner en gemakkelijker om te produceren dan actieve tags.  Passieve RFID-systemen werken in lage frequentie (LF),hoge frequentie (HF) en ultrahoge frequentie (UHF) banden.

Passieve tags kunnen op veel verschillende manieren verwerkt worden, afhankelijk van de specifieke RFID-toepassingsvereisten. Ze kunnen bijvoorbeeld tussen een kleeflaag en een papieren label geïntegreerd worden om slimme RFID-labels te maken. Passieve tags kunnen ook geïntegreerd worden in tal van apparaten of verpakkingen om de tag bestand te maken tegen extreme temperaturen of agressieve chemicaliën. Men spreekt hier dan van een duurzame tag.

RFID Keonn inventariseren tracking artikelbeveiliging

Leverbare modulaire systemen via BeSuRe Nederland

AdvanStation 200 Keonn Technologies RFID

Automatische inventarisatie & tracking

Voor het snel en automatisch inventariseren en volgen van voorwerpen

 • AdvanScan

  Cloudgebasseerde handheld RFID inventarissysteem

 • Robin

  RFID Robot voor inventarisatie en lokaliseren

 • AdvanTrack-50

  Overhead Tracking systeem

 • AdvanTrack-200

  Overhead Real-Time Tracking & Inventarisatiesysteem

 • AdvanTrack-500

  Overhead Real-Time Tracking & Inventarisatiesysteem

 • AdvanShelf

  Smart Shelf-systeem | Real Time inventarisatie en lokatie van artikelen.

Advantrack 200 Keonn RFID

Interactieve Retail Systemen

Verhoog het winkelplezier door productinfo op de RFID Tag te presenteren op displays en cross-selling systemen

 • AdvanLook

  Interactieve display voor productaanbeveling en cross-selling systeem.

  1. De klant kiest een product dat hij of zij interessant vindt.
  2. De klant gaat vervolgens met het product naar AdvanLook, en het RFID-subsysteem van AdvanLook detecteert het.
  3. Het scherm van AdvanLook toont afbeeldingen van het product, samen met informatie zoals beschikbare kleuren en maten, samenstelling, prijs, etc. De klant krijgt ook aanbevelingen voor bijpassende producten en accessoires.
  4. In de AdvanLook serie met touchscreen kan de klant ook door andere producten bladeren, een medewerker vragen om een product mee te brengen, etc.
 • AdvanLift

  AdvanLift is een productaanbeveling en cross-selling systeem met een presentatiedisplay, ideaal voor cosmetica, schoenen, wijn, etc.

  Dit interactieve systeem maakt gebruik van RFID-technologie en optioneel een interactief scherm om de winkelervaring voor klanten in winkels te verbeteren.

  Door simpelweg een product van de display van AdvanLift te pakken, zien klanten voordelen, advies van experts, video’s over het gebruik van het product en aanbevolen producten.

  De inhoud en gebruikersinterface van het systeem kunnen heel eenvoudig op afstand worden bijgewerkt met behulp van de AdvanCloud cloud-gebaseerde software.

Interactieve Advanlook Keonn RFID

Points of Sale

Verwerk voorraadmutaties direct bij de verkoop zonder te scannen. Ook toepassing op Self-checkout beschikbaar.

 • AdvanPay-120

  AdvanPay-120 is een krachtige RFID UHF-lezer POS die het volgende integreert:

  • Een antenne met een zeer beperkt leesgebied
  • Het is niet nodig om software te installeren op het verkooppunt
  • Functionaliteiten die specifiek zijn ontworpen om te voorzien in de behoeften van het personeel in winkels, bibliotheken of andere ruimtes
 • Advanpay-170

  AdvanPay-170 is een krachtige RFID UHF-lezer POS die het volgende integreert:

  • Een antenne met een afgebakend leesgebied
  • Een ontkoppelaar voor hard tags
  • Het is niet nodig om software op de kassa te installeren.
  • Functionaliteiten die specifiek zijn ontworpen om te voorzien in de behoeften van personeel in winkels, bibliotheken en andere ruimtes
 • AdvanGo

  Vermindert wachtrijen
  AdvanGo is een op RFID gebaseerde modulaire oplossing die sneller en betrouwbaarder alle producten identificeert die een klant wil kopen.

  Als gevolg hiervan wordt het betalingsproces versneld, waardoor wachtrijen worden verminderd, wat de winkelervaring van de klant verbetert en de verkoop verhoogt.

  Dit systeem heeft speciale ingebouwde software om het leesgebied te beperken, waardoor het lezen van ongewenste RFID-tags wordt vermeden.

  AdvanGo kan samen met AdvanSafe, AdvanMat of AdvanGate worden gebruikt om een compleet artikelbeveiligingssysteem te bieden dat volledig is gebaseerd op RFID UHF.

AdvanGo POS Keonn RFID

Artikelbeveiliging | Loss Prevention

Combineer de RFID toepassingen met een adequate en efficiënte artikelbeveiliging.

 • AdvanSafe-100

  AdvanSafe-100 is een antidiefstal / verliespreventiesysteem op basis van RFID UHF. Het bestaat uit een antenne met een ingebouwde lezer, controller en alarm die verliespreventie en RFID-functies in één systeem combineert.

  AdvanSafe-100 detecteert de getagde items die onder de antenne passeren, controleert of die items zijn betaald en laat een alarmsignaal horen als een item niet is betaald.

  • De primaire unit (Master) heeft een geïntegreerde lezer, een controller, een alarm, een visuele alarmindicator en een detectietantenne.
  • Elke secundaire eenheid (Slave) bevat een detectieantenne en een visuele alarmindicator.

  Door AdvanSafe-100 te gebruiken, is het niet langer nodig om twee separate technologieën te gebruiken voor artikelbeveiliging en RFID-functies.

 • AdvanSafe-200

  AdvanSafe-200 werkt identiek aan de AdvanSafe-100 met het verschil dat deze in staat is statische en bewegende tags te onderscheiden.

  Hierdoor worden uitsluitend tags gedetecteerd die het systeem fysiek passeren en wordt het aantal valse alarmen tot een minimum beperkt.

 • AdvanMat-200

  De AdvanMat-200 integreert vier hoogwaardige UHF RFID-antennes in een vloermat, voor het volgen van mensen of objecten.

  AdvanMat-200 is bestand tegen het gewicht van 3-4 personen met behoud van de functionaliteiten van de antennes.

  Het materiaal en de kleur van de mat kunnen onder enkele beperkingen worden gekozen.

 • AdvanMat-300

  AdvanMat-300 is een hoogwaardige modulaire RFID-vloermat die meerdere UHF RFID-antennes in een vloermat integreert, voor het volgen van mensen of objecten.

  Deze vloermatmodules kunnen op meerdere manieren worden gecombineerd door ze als puzzlestuks op elkaar aan te sluiten, waardoor de gebruikers een hoge flexibiliteit hebben met betrekking tot de breedte van beschermde gebieden.

  AdvanMat-300 kan met elk materiaal worden bedekt.

 • AdvanGuard

  AdvanGuard is een RFID UHF-alarmunit voor het voorkomen van verlies in winkels, bibliotheken en andere ruimtes.

  Dit artikelbeveiligingsysteem bestaat uit een ingebouwde lezer en alarm die dervingspreventie en RFID-functies in één systeem combineren.

  AdvanGuard kan eenvoudig worden aangesloten op verschillende RFID-antennes. Ideaal om te combineren met de AdvanMat RFID-vloermat om een compleet verliespreventiesysteem te creëren.

  1. Wordt aangesloten op gekozen RFID-antennes of -systemen
  2. Detecteert de getagde items onder de dekking van de antennes
  3. Controleert of die items zijn betaald of aan een voorwaarde voldoen
  4. Activeert tenslotte een akoestisch en / of visueel alarm als een van de items niet is betaald of niet aan een voorwaarde voldoet
 • AdvanGate

  AdvanGate is een artikelbeveiliging op basis van RFID UHF. Het bestaat uit detectiepoortjes met RFID-antennes, een ingebouwde lezer, controller en alarm die EAS- en RFID-functies in één systeem combineren.

  AdvanGate detecteert de getagde items die de detectiepoortjes passeren, controleert of die items zijn betaald en activeert een akoestisch en / of visueel alarm als een item niet is betaald.

Advansafe-100

Advantrack 200 Keonn RFID

AdvanSafe-200

AdvanSafe-200 Keonn RFID

AdvanMat-200

AdvanMat 200 Keonn RFID

AdvanMat-300

AdvanMat 300 Keonn RFID

AdvanGuard

AdvanGuard Keonn RFID

AdvanGate

AdvanGate Keonn RFID