PADLOCK

IJzersterke beveiliging (AM/RF) waar geen tang tegenop kan

PADLOCK – IJZERSTERKE BEVEILIGING WAAR GEEN TANG TEGENOP KAN

Leverbaar in Padlock, Cable Padlock en 2-Alarm Padlock

Padlock & Cable Padlock – veelzijdig toepasbaar

Elke bouwmarkt, DHZ-winkel, tuincentrum kent het probleem wel. Niet alle artikelen in een winkel zijn te beveiligen met een gewone hardtag of beveiligingsetiket. Hard Tags met een kabeltje (lanyard) zijn nog wel eens een oplossing. Maar niet als u vlak naast deze beveiligde artikelen ook producten verkoopt waarmee deze beveiligingselementen zijn door te knippen of door te snijden.

Met de gepatenteerde PADLOCK van THOONSEN hebben wij ook hier een passend antwoord op. De PADLOCK is eigenlijk een echt hangslot (wat al staat voor veiligheid). Maar deze is voorzien van een AM of RF beveiliging en is uitermate moeilijk te verwijderen voor een winkeldief.

Ook is er een uitvoering met verschillende kabellengtes met een intern alarm in de PADLOCK
Deze 2-alarm beveiliging geeft alarm bij het passeren van de detectiepoortjes, maar geeft zelf ook een luid alarm zodra de kabel wordt doorgeknipt.

De CABLE PADLOCK is ook zeer geschikt voor o.a. het beveiligen van kledingstukken die u niet met een gewone hard tag wilt beveiligen omdat u de stof niet wilt doorprikken met de pin van een hard tag. De CABLE PADLOCK is leverbaar in verschillende kabellengtes. U kunt deze eenvoudig door de mouw van een kledingstuk aanbrengen. Hierdoor is uw product goed beveiligd, maar kan de klant het kledingstuk toch zonder problemen passen.

Aanrijdbeveiliging
Aanrijdbeveiliging
Thoonsen Geleidingssysteem

Padlock

Standaard uitvoering met hardmetalen sluitstuk.

U brengt de PADLOCK net zoals een normaal hangslot aan. Zoek een goed bevestigingspunt op het product en sluit hem.
Ontkoppeling gaat eenvoudig met een Superlock of Hyperlock ontkoppelaar (detacher).

Voor het doorknippen van deze PADLOCK zal de winkeldief toch echt een slijptol of een betonschaar moeten meenemen…

Verkrijgbaar in:

• AM of RF

• Superlock of Hyperlock

Voorbeeldtoepassingen

Scheidingswand

Cable Padlock

Voor producten waarop of waaraan de standaard PADLOCK niet past hebben wij een speciale uitvoering met kabel: De CABLE PADLOCK.

De werking is hetzelfde als de standaarduitvoering, alleen geeft de kabel u meer speelruimte die u voor sommige producten nodig hebt.

Leverbaar in:

• AM of RF uitvoering

• Superlock of Hyperlock

• Lanyardlengtes van 28 cm en 120 cm

De korte versie is bijvoorbeeld zeer geschikt voor het beveiligen van bijvoorbeeld tassen, gereedschap, buggies etc.

De lange versie heeft voldoende lengte om bijvoorbeeld kwetsbare kleding te beveiligen door de CABLE PADLOCK door de mouw aan te brengen.

Voorbeeldtoepassingen

mechanische swing gates

2-Alarm Cable Padlock

Als u gevaar loop dat kabels van uw CABLE PADLOCKS toch worden doorgeknipt of doorgesneden (bijvoorbeeld omdat u het gereedschap verkoopt om dat te doen), dan is de 2-ALARM CABLE PADLOCK een goede oplossing.

Buiten het feit dat deze een alarm geeft bij het passeren van detectiepoortjes, heeft deze ook een luid intern alarm dat afgaat als de kabel wordt doorgeknipt, doorgesneden of anderzins ongeoorloofd wordt geopend.

Een dubbele beveiliging dus.

Leverbaar in:

• AM of RF uitvoering

• Superlock of Hyperlock

• Lanyardlengtes van 11 cm, 28 cm, 120 cm, 220 cm

Voorbeeldtoepassingen

Aanrijdbeveiliging

Thoonsen Shop Technology

Franse leverancier met Nederlandse roots

De familienaam Thoonsen vindt zijn oorsprong in het bekende molendorp Kinderdijk. De ouders van de huidige eigenaar Jacky Thoonsen waren van Nederlandse origine.

Thoonsen Shop Technology is sinds 2004 een familiebedrijf met 40 werknemers waarvan er 10 dezelfde achternaam hebben als de bedrijfsnaam.

Thoonsen heeft 52 verschillende wereldwijd gepattenteerde innovaties en levert reeds in 30 langenden.

Jacky Thoonsen is dan ook zeer verheugd om met BeSuRe International ook een gerenommeerde Nederlandse wederverkoper te hebben.

Maar ook BeSuRe International is zeer blij om met Thoonsen Shop Technology . Want hiermee hebben wij wederom een kwalitatief goede Europese leverancier kunnen toevoegen aan het assortiment.

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ALMERE

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop