Rooftasdetectie

De plaag van elke retailer: de rooftas

Rooftassen (ook wel booster bags of geprepareerde tassen genoemd) zijn vooraf door de winkeldief geprepareerd met aluminiumfolie of kippengaas.
Hiermee kunnen zij namelijk eenvoudig beveiligde artikelen door de beveiligingspoortjes meenemen zonder dat er een alarm af gaat.
Voor veel branches een werkelijk plaag omdat ongemerkt vaak grote hoeveelheden of een grote waarde in één diefstal verdwijnen!

Detecteer deze rooftassen al bij binnenkomst en bescherm u en uw medewerkers tegen ongewenste confrontaties met beroepscriminelen.

trolleyfilter

Geen onnodig vals alarm met de trolleyfilter

In tegenstelling tot andere systemen van metaaldetectie is de Rooftasdetectie Hyperguard uitgerust met een filter die veel ongewenste alarmen bij het passeren van metalen objecten zoals bijvoorbeeld rolstoelen, kinderwagens en scootmobielen voorkomt. Als het alarm af gaat kunt u er zodoende van uitgaan dat er ook echt wat aan de hand is en dat er waarschijnlijk sprake is van een rooftas.

Het systeem werkt onafhankelijk van uw bestaande artikelbeveiliging (uw poortjes) en kunnen dus in combinatie met ALLE bestaande systemen geplaatst worden. Ook kunt u de systemen als stand alone plaatsen.

ApparelGuard
Magneetdetectie

De binnengesmokkelde magneet/ontkoppelaar

Soms worden ontkoppelaars gestolen of gekocht via bijvoorbeeld Marktplaats. Ook dit is een probleem voor veel retailers.
Met deze magneten of ontkoppelaars kunnen immers bijvoorbeeld in de paskamer eenvoudig hard tags worden losgekoppeld.
De kledingstukken worden vervolgens aangetrokken of in een tas gedaan waarna men zonder detectie de winkel kan verlaten.

De ideale oplossing daarvoor is ApparelGuard. Dit systeem beveiligt uw paskamers tegen meegebrachte magneten en ontkoppelaars.

Door de fysieke aanwezigheid van deze beveiligingsmethode worden de meeste professionele winkeldieven al afgeschrokken.

rooftas
rooftas

HyperGuard Rooftasdetectie

Winkeldiefstal met geprepareerde tassen (ook wel booster bags of rooftassen genoemd) is een fenomeen dat zich in veel retail branches voordoet.

Ook het ontkoppelen van hard tags met een mee naar binnen gesmokkelde magneet/ontkoppelaar is ook een bekend begrip.

De normale detectiepoortjes bieden u helaas onvoldoende bescherming tegen dit soort winkeldiefstal.

HyperGuard is hier wél een effectieve oplossing voor. Rooftassen, magneten en ontkoppelaars worden al bij binnenkomst gedetecteerd en activeren een stil pager alarm bij uw medewerker(s). U kunt direct actie ondernemen, al voor de winkeldiefstal plaatsvindt! Daarmee is het in tegenstelling tot de gewone detectiepoortjes, die pas alarm geven als de diefstal al is gepleegd, een proactief systeem.

HyperGuard kan als zelfstandige stand-alone-oplossing, of als extra beveiliging achter ieder bestaand detectiesysteem geplaatst worden.

Door middel van een pager, strobe of audio-alarm wordt u gewaarschuwd als er iemand met een rooftas of een sterke magneet binnenkomt.
De pager geeft ook aan wat voor soort alarm (rooftas of magneet) het gaat. Bij meerdere doorgangen wordt ook de betreffende doorgang aangegeven op het display.

Het systeem werkt onafhankelijk van uw bestaande artikelbeveiliging (uw poortjes) en kunnen dus in combinatie met ALLE bestaande systemen geplaatst worden. Ook kunt u de systemen als stand alone plaatsen.

BeSuRe International levert u systemen bestaande uit volledig plexiglas antennes van 12 of 18 cm.
Wij hebben daar zeer concurrerende beveiligingsdeals voor voor complete pakketten inclusief installatie.

rooftas
rooftas

ApparelGuard Magneetdetectie rooftas

In kledingwinkels worden producten het vaakst gestolen in paskamers.

Winkeldieven nemen vaak een magneet mee om deze te gebruiken voor het neutraliseren of verwijderen van de veiligheidsvoorzieningen of labels die aan kledingartikelen zijn bevestigd. De verwijderde tags worden ofwel achtergelaten in de paskamers of aan andere kledingstukken bevestigd.

ApparelGuard kan een uitstekend hulpmiddel zijn om dergelijke diefstal te voorkomen. Apparelguard, een kleine zwarte antenne die elke verandering in het magnetische veld detecteert, kan worden geïnstalleerd in de paskamers van modewinkels, aan de muur bevestigd. 

De antenne detecteert de magneten bij de ingang van de paskamers voordat de winkeldieven ze kunnen gebruiken. Als gevolg hiervan komen winkeldieven niet eens in de paskamers , omdat de gegenereerde waarschuwing het personeel alarmeert dat onmiddellijk actie kan ondernemen.

De toepassing van ApparelGuard schrikt winkeldieven af, die deze winkels mijden en daardoor hoeft het verkooppersoneel niet de confrontatie aan te gaan met professionele winkeldieven of georganiseerde winkeldievenbendes, wat niet zonder risico is.

Deze unieke oplossing is een magnetische detectietechnologie die tot 10 paskamers kan beschermen door onmiddellijk elk illegaal verkregen magnetisch apparaat te detecteren dat wordt binnengebracht en geschikt is voor het verwijderen of neutraliseren van de beveiligingstag.

Het alarm wordt geactiveerd wanneer de winkeldief probeert de tag te verwijderen, daarom kan het beveiligingspersoneel zonder vertraging reageren op de poging tot diefstal.

Door de verschillende instellingen van de antenne kunnen valse alarmen worden voorkomen bij detectie van tassen, schoenen enz . .

HIERONDER KUNT U KIEZEN VOOR INFORMATIE OVER ONZE ANDERE DETECTIEPOORTJES

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN BLARICUM

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop