AMERSEC ACE PROFI

Next Generation artikelbeveiliging
Doorgangen tot wel 3,5 meter

Amersec logo wit

AMERSEC – ACE PROFI 40 / 40X / 50 / 50X

Geschikt voor elke omgeving, met prestaties die tot de absolute top van de markt behoren.

 • Amersec ACE PROFI 40, ACE PROFI 50, ACE PROFI 40X, ACE PROFI 50X

De ACE PROFI-systemen zijn geschikt voor elke omgeving. Of dit nu een supermarkt, drogisterij, parfumerie, speelgoed of zelfs intensieve omgevingen als een bouwmarkt of tuincentrum is.

De ACE PROFI systemen zijn uitgevoerd met panelen van glashelder doorzichtige polycarbonaat.


Deze systemen worden standaard geleverd met:

 • Remote Acces via Internet en aansluiting op het STORE MONITOR-platform voor geavanceerde systeemanalyse.
 • advertising panelen voor de ACE PROFI waarmee de antenne volledig custommade met uw eigen bedrukking wordt uitgevoerd (inclusief)
 • standaard RGB alarm LED’s, waarmee nagenoeg elke kleur kan worden geprogrammeerd
 • standaard slimme ECO Mode die tot 35% bespaart op het energieverbruik.

Om uw derving nog meer te verminderen en ook te profiteren van AM Technologie kunnen de ACE PROFI 40 en ACE PROFI 50 optioneel een RFID-reader worden uitgerust. Hiermee wordt retailers een soepele overgang geboden van een traditioneel systeem voor artikelbeveiliging, aangevuld met extra beveiliging met RFID en voorraadbeheer.

Optioneel zijn de systemen tevens te leveren met geïntegreerde metaaldetectie (tegen rooftassen) en klantentelling

Thoonsen Geleidingssysteem

AMERSEC ACE PROFI 40 – ACE PROFI 50

Advertising panelen & RFID-optie

De AMERSEC ACE PROFI 40 en ACE PROFI 50 zijn technisch gelijk maar verschillen uitsluitend qua formaat.

Standaard worden beide systemen aangesloten op uw Internet en worden deze aangesloten op STORE MONITOR. Dit is een cloud platform waardoor de systemen op afstand benaderd kunnen worden voor technische interventies en uitgebreide systeemanalyse. Daardoor kunnen wij altijd snel handelen in het indien er toch plots een storing optreedt.


De advertising panelen worden door ons voorzien van een in overleg met u te bepalen bedrukking. Hierdoor beschikt u over een custom made antenne die perfect in uw winkelinterieur past en waarmee u zich onderscheidt.

Standaard zijn de systemen ook voorzien van een jammer detection. Daarmee wordt voorkomen dat winkeldieven met elektronisch uw systeem storen.

Een bi-directioneel alarm is ook standaard geïntegreerd. Daarmee maakt u onderscheid tussen binnenkomend en uitgaand alarm.


Aluminium frame leverbaar in de kleuren:

Afsluitingsband

RFID-optie voor ACE PROFI 40 en ACE PROFI 50

Soepel van traditioneel beveiligen naar RFID

Een overgang van traditioneel beveiligen naar RFID beveiliging en voorraadbeheer is voor veel ondernemers een hele stap. Want een overgang brengen vaak veel investeringskosten en organisatorische problemen met zich mee. En u wilt uiteraard niet dat uw normale winkeloperatiën stil komen te liggen omdat u overstapt naar een nieuwe technologie.


Met de AMERSEC ACE PROFI 40 en ACE PROFI 50 heeft u de mogelijkheid om dit geleidelijk te organiseren door beide systemen te combineren, geïntegreerd in de antennes. Terwijl u bezig bent met het omzetten naar RFID kunt u ook gebruik blijven maken van de betrouwbare artikelbeveiliging voor AM Technologie.


De RFID POS-ID oplossing biedt bovendien een zorgeloze self-checkout ervaring die voldoet aan de verwachtingen van de klant en tegelijkertijd voordelen biedt zoals verbeterde voorraadnauwkeurigheid en verhoogde efficiëntie van uw personeel.

Met onze POS-ID, die in een offline modus werkt, heeft u geen interactie met kassasoftware nodig en kunt u deze eenvoudig in automatisch modus gebruiken of via de 2 programmeerbare knoppen als een deactiveringsunit voor uw artikelbeveiliging.

automatische swing gates

AMERSEC ACE PROFI 40X & ACE PROFI 50X

Glasheldere beveiliging

De AMERSEC ACE PROFI 40X en ACE PROFI 50X zijn technisch gelijk maar verschillen uitsluitend qua formaat.

Deze antennes zijn voorzien van glashelder polycarbonaat panelen die de antenne een trendy uitstraling geven.


Standaard worden beide systemen aangesloten op uw Internet en worden deze aangesloten op STORE MONITOR. Dit is een cloud platform waardoor de systemen op afstand benaderd kunnen worden voor technische interventies en uitgebreide systeemanalyse. Daardoor kunnen wij altijd snel handelen in het indien er toch plots een storing optreedt.

Standaard zijn de systemen ook voorzien van een jammer detection. Daarmee wordt voorkomen dat winkeldieven met elektronisch uw systeem storen.

Een bi-directioneel alarm is ook standaard geïntegreerd. Daarmee maakt u onderscheid tussen binnenkomend en uitgaand alarm. Uw medewerkers kunnen hierdoor elk soort alarm op de juiste manier opvolgen.


Aluminium frame leverbaar in de kleuren:

automatische swing gates

Slim bi-directioneel alarm & (optionele) Klantenteller

Alle AMERSEC ACE PROFI systemen zijn uitgerust met een smart bi-directioneel alarm. Hiermee wordt inkomend alarm onderscheiden van uitgaand alarm door een ander alarmsignaal te geven. Dit attendeert medewerkers direct als bezoekers met een actief label binnenkomen. Dit wordt soms veroorzaakt door niet gedeactiveerde labels uit andere winkels.

Het soort alarm wordt gegenereerd op basis van een infrarood detectie die bepaalt in welke richting de persoon die het alarm veroorzaakt zich verplaatst.


Dezelfde infrarood detectie kan ook gebruikt worden voor de geïntegreerde klantenteller (optioneel).

De verzamelde data kunt u vervolgens via Store Monitor via het cloudplatform raadplegen, bewerken en gebruiken voor managementsrapportages.

automatische swing gates

RGB Alarm LED-verlichting

Stel zelf uw kleurstelling samen

Buiten dat systemen voor uw artikelbeveiliging uiteraard functioneel moeten zijn, vinden wij ook inpassing in uw winkelinterieur en marketingstrategie van groot belang. Daarom bestelt u bij ons eigenlijk nooit een standaard-antenne uit voorraad. Elke antenne wordt, binnen de mogelijkheden, aangepast aan uw wensen.

Naast dat u de keuze heeft uit verschillende kleurframes en uw eigen advertising panelen kunt tussenvoegen, is zelfs het licht en geluid aanpasbaar aan uw eigen wensen.

De AMERSEC ACE PROFI systemen zijn voorzien van een RGB LED-verlichting. Hiermee kunnen wij nagenoeg alle kleuren in het spectrum voor u programmeren.


Dit alles tesamen zorgt ervoor dat u uw eigen unieke custom-made antenne samenstelt.

En mocht u later een andere samenstelling willen, dan passen wij gewoon de LED-verlichting, geluid en de panelen voor u aan.

Amersec logo
About Amersec - foto hoofdkantoor

AMERSEC

AMERSEC levert Europese topkwaliteit producten, snelle en uitstekende service aan haar klanten, ontwikkelt voordurend en werkt aan constante verbetering, en oplossingen op maat. Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van winkeldiefstalpreventie heeft ons waardevolle inzichten opgeleverd die worden weerspiegeld in ons productassortiment. De portfolio omvat niet alleen de nieuwste technologieën die worden gebruikt voor diefstalpreventie en -detectie, maar biedt ook een uitgebreide keuze aan detectiesystemen.

AMERSEC is gevestigd in Praag (Tsjechië) en past daarmee in het beleid van BeSuRe International om zich steeds meer te richten op Europese leveranciers. Hierdoor zijn wij in staat om de communicatie- en transportlijnen zo kort mogelijk te houden terwijl de kwaliteit hoogstaand is.

The AMERSEC staff

Afmetingen

PROFI 40

PROFI 50

PROFI 40X

PROFI 50 X

Hoogte

164 cm

164 cm

164 cm

164 cm

Breedte

37,8 cm

54,0 cm

37,8 cm

54,0 cm

Dikte

5,5 cm

5,5 cm

5,5 cm

5,5 cm

Gewicht

10,1 kg

13,0 kg

9,2 kg

11,6 kg

Advertisement paneel

161,0 x 32,8 cm

161,0 x 49,0  cm

Stroom

Voeding (input)

input 85 – 265 V

input 85 – 265 V

input 85 – 265 V

input 85 – 265 V

Voeding (output

36V/75W

36V/75W

36V/75W

36V/75W

Verbruik

30W

30W

30W

30W

Standaard opties

Remote access (internet)

Smart directioneel alarm

◙¹

◙¹

◙¹

◙¹

Jammer detector

Tag too close indication

Geintegreerde klantenteller

◙¹

◙¹

◙¹

◙¹

Smart ECO mode

Geïntegreerde metaal detectie

◙¹

◙¹

◙¹

◙¹

RFID Reader

Detectieafstand

Soft labels (DR)

115  <|>  230 <|> 115

125  <|>  250  <|> 125

115  <|>  230 <|> 115

125  <|>  250  <|> 125

Hard tags (pencil tag

155 <|>  310  <|> 155

165 <|>  330  <|> 165

155 <|>  310  <|> 155

165 <|>  330  <|> 165

Leverbare framekleuren

Legenda

standaard

niet leverbaar

¹

optioneel

Uitsluitend voor 2 antennes

* Genoemde detectieafstanden kunnen beïnvloedt worden door omgevingsfactoren en kwaliteit van de gebruikte labels

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ALMERE

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten

0
  0
  Uw bestelling
  Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop