ENTERPRISE CLASS SOFTWARE

 • Kant-en-klaar module

• Europese cloud-server

WEB BASED INTERFACE

• cloud-platform

• installatie op uw eigen server is optioneel

BIG DATA ANALYSE – +60 STANDAARD RAPPORTEN

• ook customized rapportage mogelijk

• automatische e-mail rapportage

ALLE LOCATIES OP 1 PLATFORM

• tot wel 2.000 tellers op 1 platform

• meerdere gebruikersniveau’s 

FOOTFALLCAM – ANALYTICS SOFTWARE V9

Klantenteller | Bezoekersteller | People Counting

Centraal Cloud based platform voor winkelketens, winkels, winkelcentra, openbare locaties, luchthavens die werken met de FootfallCam klantenteller en LabelNest ESL

BeSuRe Nederland is Premium Partner en de geautoriseerde Nederlandse reseller van FootfallCam Ltd.Certificate of Achievement FootfallCam - Premium Partner - Authorized ResellerFootfallcam logoFootfallCamLtd. opgericht in 2002, is een particulier bedrijf en een toonaangevende wereldwijde leverancier van oplossingen voor het tellen van mensen.

Zij hebben een team van zeer bekwame ingenieurs, die zowel hardware als software volledig in eigen huis produceren in ons hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, en hun expertise toepassen om door de jaren heen zakelijke uitdagingen op te lossen.

Via een wereldwijd netwerk van partners en voortdurende inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, hebben zij al meer dan een decennium diensten verleend aan organisaties over de hele wereld in sectoren variërend van detailhandel, fastfoodrestaurants en musea tot smart buildings en luchthavens.

Met de FootfallCam 3D MAX heeft BeSuRe Nederland een personenteller om uw bedrijfsvoering en efficiëntie te optimaliseren.

FootfallCam 3D MAX is een in het VK ontworpen personenteller, ontworpen om de bedrijfsvoering en efficiëntie te optimaliseren.

Van winkelketens tot winkelcentra, van luchthavens tot openbare gelegenheden, onze klantentellers bieden een uitgebreid inzicht in de activiteiten van consumenten, zodat u de groei van uw bedrijf kunt stimuleren.

Enterprise Class Software

Footfallcam Analytics Software V9 - Klantentelling Klantenteller

Onze Analytics software is een kant-en-klare module die is ontworpen met het oog op IT en zakelijke samenwerking.

Managers verkrijgen hiermee snelle resultaten en kunnen de leesbare gegevens gebruiken om weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen.

De FootfallCam Analytic Manager is een gecentraliseerd beheersysteem dat beschikbaar is op de FootfallCam-Cloud server.

Ook kunnen wij als leverancier op deze wijze op afstand assisteren met uw systeem. Dit valt allemaal binnen de bij aanschaf verplichte service- en onderhoudsovereenkomst.

Web Based Interface

Web gebaseerd control panel voor bedrijven, ook ontworpen voor klanten die een groot aantal klantentellers beheren.

Door gegevens van alle tellers te verzamelen en deze op een centrale server op te slaan, kunnen gebruikers diepgaande analyses uitvoeren door op afstand toegang te krijgen tot FootfallCam Analytic Manager vanaf elke locatie.

Indien gewenst kan de toepassing optioneel op uw eigen server worden geïnstalleerd. Dit vereist wel de nodige instellingen waarvoor uw IT-afdeling voor in kennis moet worden gesteld en waarvoor hun medewerking vereist is.

Big Data Analytics

Business Reports FootfallCam Analytics Manager V8

Met een standaard dashboard en rapporten om analyses te presenteren, krijgen gebruikers een beter inzicht in het prestatieniveau van hun winkel.

U heeft toegang tot meer dan 60 verschillende rapporten die helpen bij het beantwoorden van specifieke zakelijke vragen, worden gegevens omgezet in zinvolle analyses, zodat u data-gestuurde beslissingen kunt nemen om uw onderneming te verbeteren.

Ook kunt u zelf nog allerlei rapportages zelf op maat maken.

Nauwkeurigheid Rapportage

Accuraatheidsrapport FootfallCam Analytics Manager V8

Omdat de lay-out van elke winkel uniek is, verifieert de FootfallCam-specialist van de fabrikant elk apparaat alvorens de data voor gebruik wordt vrijgegeven.

FootfallCam controleert handmatig de nauwkeurigheid van elke teller door een korte video op te nemen en de verschillen tussen systematisch tellen en handmatig tellen te vergelijken.

Er wordt dan een nauwkeurigheidsauditcertificaat gegenereerd samen met een videobewijs dat in het proces wordt gebruikt om de nauwkeurigheid te verifiëren.

Op deze wijze heeft u zekerheid over een juiste telling van uw systeem binnen de daarvoor gestelde normen en limieten.

Andere belangrijke kenmerken

Data Integratie

Intuïtieve interface voor integratie met ePoS-systemen voor het maken van bijvoorbeeld verkoopconversies.

Health Check Monitor

Geautomatiseerde downtime-waarschuwing om gegevensverlies te minimaliseren.

Support Tickets

Ingebouwde ondersteuningsmodule om problemen rechtstreeks bij FootfallCam te melden.

Gebruikersbeheer

Creëer meerdere toegangsniveaus voor verschillende gebruikers om de gegevens te bekijken.

Gebruikersbeheer

Creëer meerdere toegangsniveaus voor verschillende gebruikers om de gegevens te bekijken.

Rapportplanner

Plan automatische rapporten rechtstreeks in uw e-mail op de door u vooraf ingestelde momenten.

IT-beleid

Privacyverklaring

Beveiligd datatransmissieprotocol om de privacy van gebruikersgegevens te waarborgen.

Back-up en herstel

Er zijn strikte beleidsregels ingevoerd om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

Informatiebeveiliging

Er zijn beveiligde protocollen om manipulatie van uw gegevens te voorkomen.

Privacykwesties met Wi-Fi-telling

We weten dat er privacy kwesties kunnen zijn met betrekking tot de gegevens die worden verzameld via Wi-Fi-analyse. Als zodanig werken we voortdurend aan een reeks gemeenschappelijke praktijken om ervoor te zorgen dat de gegevens privacy van mensen wordt gerespecteerd.

privacy Wifi Counting FootfallCam Analytics Manager V8

Richtlijn # 1

MAC-adres codering
Elk MAC-adres dat wordt gedetecteerd, wordt onmiddellijk versleuteld voordat het naar de server wordt verzonden. Dit is een eenrichtingscodering en is onomkeerbaar, waardoor wordt voorkomen dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot deze gegevens. Het gebruikte versleutel-algoritme is ontworpen voor het versleutelen van wachtwoorden. Dit algoritme verlengt elke afzonderlijke combinatie van wachtwoorden met seconden die een aanvaller tijdens een woordenboekaanval probeert.

Deze methode voorkomt dat persoonlijke informatie wordt afgeleid van het versleutelde MAC-adres.

Richtlijn # 2

Anonieme geaggregeerde gegevens
FootfallCam verbiedt gebruikers om te proberen de gegevens te gebruiken voor identificatiedoeleinden. Onze software is specifiek geschreven om het systeem te beperken om alleen de gegevens te verzamelen die nodig zijn om de klantactiviteiten te verbeteren. Daarom verzamelt FootfallCam alle Wi-Fi-gegevens en presenteert deze als statistische data op het dashboard voor gebruikers. De gegenereerde rapporten worden gebruikt om zakelijke besluitvorming te ondersteunen, zoals het verbeteren van winkelindelingen voor winkelketens, het bepalen van de live bezetting van werkruimtes en het beheren van personeelstoewijzing op basis van piekperioden.

Op geen enkel moment worden namen, contactnummers of andere persoonlijke informatie verzameld.

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ALMERE

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd. Daardoor kunt u altijd een weloverwogen keuze binnen ons assortiment camera’s maken.

Onze klanten

3 + 2 = ?