TOP 1 TOYS Raalte

Artikelbeveiliging met speels gemak

NIEUWE TOP 1 TOYS SPEELGOEDWINKEL IN RAALTE

Na vestiging in Nijverdal nu ook in Raalte

Ondernemers Ramon Prenger en Christiaan Hoek hebben de INTERTOYS & MARSKRAMER in Raalte overgenomen en zijn daar een nieuwe vestiging begonnen van TOP 1 TOYS.

Sinds enige tijd runnen zij ook de TOP 1 TOYS in Nijverdal.

Voor de artikelbeveiliging vertrouwen zij, net als hun vestiging in Nijverdal op onze IRIDIUM OMEGA RF systemen. En zoals gebruikelijk zorgt BeSuRe International ervoor dat de mediapanelen en de zijstrips in de antennes volledig in de huisstijl zijn uitgevoerd.

BeSuRe International is al enige jaren preferred supplier van OTTO SIMON, onder andere franchisegever van TOP 1 TOYS, TOYS2PLAY en MARSKRAMER.

De systemen zijn bovendien via internet aangesloten op onze PRO ACTIVE MONITORING service-portal. Daarmee heeft onze technische dienst altijd remote access tot de systemen voor service, onderhoud en het verhelpen van storingen. Met PRO ACTIVE MONITORING ontvangt onze technische dienst bovendien automatisch alerts vanuit de systemen. Hierdoor kunnen wij bij eventuele calamiteiten altijd snel support verlenen en eventuele problemen oplossen.

Ramon en Christiaan, bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel succes met jullie nieuwe winkel!


TOP 1 TOYS

Grotestraat 13

8102 CD Raalte


Artikelbeveiliging - Top 1 Toys Raalte
Artikelbeveiliging - Top 1 Toys Raalte

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ALMERE

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop