WAAKZAAM 24/7, HET HELE JAAR DOOR

TECHNOLOGIE WAAROP U KUNT VERTROUWEN

ALLROUND BESCHERMING

CAMERABEVEILIGING | CCTV | CAMERATOEZICHT

Een uitstekende aanvulling op uw winkelbeveiliging

Camerabeveiliging: Overzicht met oog voor detail

Camerabeveiliging is niet alleen een uitstekende aanvulling op uw artikelbeveiliging maar ook een hulpmiddel ter beveiliging van uw medewerkers en bezoekers.
Ook natuurlijk uitstekend te gebruiken als inbraakbeveiliging.

Camerasystemen helpen  uw winkeldiefstal en derving te verminderen. Een goede beeldkwaliteit van uw opnames en een uitstekende herkenning zijn dan ook van groot belang.

Het aantal camera’s dat u nodig heeft, is afhankelijk van onder meer het vloeroppervlak en de risicoplekken.

BeSuRe Nederland adviseert u graag over de voor u meest geschikte oplossingen.

BeSuRe Nederland kan putten uit een enorm assortiment camera’s. Van 4 tot en met 12 megapixels! Ook alle mogelijke accessoires zoals monitoren, wand- en plafo

BeSuRe Nederland kan putten uit een enorm assortiment camera’s. Van 4 tot en met 12 megapixels! Ook alle mogelijke accessoires zoals monitoren, wand- en plafondbevestigingen verzorgen wij graag voor u.

Klik hier voor de productselector van DAHUA voor een compleet productoverzicht

productselectie Dahua camerabeveiliging

Camerabeveiliging
Camerabeveilging set

Camerabeveiliging: Beelden thuis of op uw mobiel bekijken

In de meeste gevallen is het via een app mogelijk om beelden die worden gemaakt door uw recorder thuis of elders op uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon te bekijken.

BeSuRe Nederland levert een uitgebreid assortiment camerasystemen. Daardoor kunnen wij voor ieder budget en voor ieder beveiligingvraagstuk een geschikt camerasysteem leveren.

Geïnstalleerd door professionele installateurs. Wij adviseren u graag vrijblijvend over het voor u meest geschikte systeem voor uw camerabeveiliging.

Onze klanten