PARTNERS

BeSuRe International doet op verschillende vakgebieden zkaen met gerenomeerde partners.

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn heeft BeSuRe Nederland een aantal partners waarmee zij zaken doet.

Van onze partners verwachten wij dezelfde normen in kwaliteit en dienstverlening zoals wij die zelf ook aan onze klanten geven.

Op deze wijze kunt u ervan verzekerd zijn dat onze bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk verlopen.

ADI GLOBAL DISTRIBUTION  is wereldwijd een leidende distributeur van beveiligings- en laag-voltage producten met meer dan 200 locaties wereldwijd. Met vestigingen in Purmerend en Sliedrecht, en een centraal magazijn in Oosterhout bieden zij landelijke dekking voor distributie en ondersteuning voor haar afnemers.

Zij is onder andere distributeur van merken als:

AG NEOVO, AXIS, Bosch, Dahua, Hikvision, Kentec, Milestone, Netgear, Paxton, Samsung, W-Box, Western Digital

Alles camera-systemen die u vindt op de website van ADI GLOBAL DISTRUBUTION kunt u bij BeSuRe Nederland bestellen.

Alex Coppelmans meesterdief trainingen en workshops preventie

Onze trainingen en opleidingen in criminaliteitspreventie worden verzorgd door Alex Coppelmans. Alex verzorgt actieve trainingen op het gebied van criminaliteitspreventie, en Alex voert de ultieme praktijktest uit met betrekking tot de werking van uw procedures.

Altijd samen met u: vooraf, tijdens en achteraf.
Met humor, met gevoel en met inlevingsvermogen omdat dat leidt tot de beste kwaliteit voor u, en voor Alex.
Een standaardtraining kent Alex niet, tenzij u dat wilt!

Jarenlange ervaring als Security Manager, Bedrijfsrechercheur, Persoonsbeveiliger en Trainer, maakt Alex en partners tot een zeer betrouwbare, ervaren en vooral gedreven partner.

FootfallCam - klantentellers - esl - electronic shelf label

BeSuRe Nederland is Premium Partner van FootfallCam in Nederland.

FootfallCam levert systemen voor 3-dimensionale klantentellers, Safe Occupancy Control (bezoekersdosering) en LalbelNest ESL-systemen (Electronic Shelf Label).

IRIDIUM LTD.  is producent van RF en AM systemen. BeSuRe Nederland is exclusief distributeur voor de BeNeLux.

De systemen onderscheiden zich door de intelligente elektronica waardoor u altijd de beste detectie heeft, zelfs in veranderende omgevingen.

Het familiebedrijf is gevestigd in Propad (Slowakije). Door de vele internationale partners kan BeSuRe Nederland ook in samenwerking met deze partners ook buiten ons eigen verzorgingsgebied installaties verzorgen.

Voor al onze RFID-oplossingen is Keonn Technologies onze preferred supplier.

Keonn Technologies werkt sinds 2011 met RFID-technologie. Het zeer ervaren team bestaat uit ervaren ingenieurs en PhD’s met een grondige kennis op gebieden als radiofrequentie, antennes, elektronica, firmware en cloudgebaseerde software.

OPEN ITALY  is producent van de volgende merken prijs- en codeertangen: Blitz, Dynamic, Jolly en Open Data. Daarnaast produceren zij een uitgebreid assortiment prijsetiketten. Deze en ook de Blitz-prijstangen en Open Data-prijstangen worden veel in de Nederlandse markt gebruikt en gewaardeerd.

BeSuRe Nederland levert in principe alle merken prijstangen en een groot assortiment prijsetiketten vaan OPEN ITALY.

Osec staat voor Otten Security en is het resultaat van inmiddels 30 jaar praktijkervaring en ondernemen in de beveiligingsbranche. Osec is leverancier van elektronische beveiligingsproducten op het gebied van Inbraak, CCTV, Toegangscontrole en Brand aan een groot aantal professionele beveiligingsinstallateurs. Op hun beurt voorzien zij hun klanten o.a. van (IP)camera’s, Netwerkvideorecorders, Inbraak- en Toegangscontrole Systemen en CCTV producten. Hiermee voorziet Osec bedrijfspanden en –terreinen maar ook woonhuizen in heel Nederland van producten die hen helpen bij het beveiligen van hun objecten en eigendommen.

Osec is voor ons partner op het gebied van camerasystemen en accessoires

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop