UITGEBREID ASSORTIMENT

Keuze uit:

• 4 kanaals tot 32 kanaals

• 1 tot 8 Harddisk Drives

• Artificial Intellingence Recorders

4K RESOLUTIE

• 8 MP tot 12 MP Recorders

• PoE en/of ePoE aansluitingen 

• 4K HDMI-uitgang en 1080p VGA-uitgang

• Alarm IN- en UIT-poorten

• Beelden op afstand bekijken via SmartPSS of via een app op uw telefoon

ePoE TECHNOLOGIE

• Dahua ePoE-technologie zorgt voor overdracht over lange afstand van stroom-, video-, audio- en besturingssignalen

• 300 meter  bij 100 Mbps tot 800 meter bij  10Mbps

• Dahua ePoE-technologie biedt een nieuwe manier om overdracht over lange afstand tussen IP-camera’s en netwerkswitches tot stand te brengen.

• Maakt flexibelere ontwerpen van bewakingssystemen mogelijk, verbetert de betrouwbaarheid en bespaart op constructie- en bedradingskosten.

Dahua is ‘s werelds één na grootste leverancier op het gebied van professionele beveiligingssytemen. De fabrikant hecht veel waarde aan technische innovatie en besteedt maar liefst 10% van de jaarlijkse omzet aan Research & Development. De beveiligingscamera’s van Dahua zijn razend populair vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het hoge installatiegemak.

Het kiezen van de juiste Netwerkrecorder is minstens zo belangrijk

Voor iedere installatie de juiste netwerkrecorder

De keuze voor de juiste netwerkrecorder is een andere belangrijke keuze. Want uiteraard moeten er voldoende aansluitmogelijkheden voor uw camera’s aanwezig zijn, rekening houdende met een eventuele uitbreiding in de toekomst.

Minstens zo belangrijk is de opslagcapaciteit van uw netwerkrecorder. Daarbij is het aantal camera’s en de opgeslagen beeldresolutie van groot belang, evenals de periode waarover u beelden wilt kunnen terugzien.

Gebruikt u bovendien AI-toepassingen (Artificial Intelligence), zoals

• gezichtsherkenning

• kentekenregistratie

• toegangscontrole

•klantentelling

en meer, dan heeft heeft u daar naast AI-camera’s vaak ook een AI-recorder nodig.

BeSure Nederland adviseert u daarom over de juiste recorder voor uw situatie en installeert deze vakkundig voor u.

En uiteraard verzorgen wij bovendien ook het gehele onderhoud van het systeem via een service- en onderhoudsovereenkomst zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan bij technische interventies. Bovendien kunnen wij u en uw systemen ook op afstand supporten via een internetverbinding.

Neem daarom gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek.

WizSense Technologie

Vereenvoudigde analyse voor nauwkeurige resultaten

WizSense is gebaseerd op een krachtige AI-chip en een zelfontwikkeld deep learning-algoritme waarmee u zich kunt concentreren op mensen en voertuigen, terwijl ze irrelevante gegevens zoals huisdieren, zwerfdieren, puin en extreme weersomstandigheden negeren.

Met eenvoudige configuratie, zoals de configuratie met één klik voor Smart Motion Detection (SMD) en een voordelige prijs, is WizSense ontworpen om eenvoudig genoeg te zijn om aan de behoeften van de meeste algemene gebruikers te voldoen.

De voordelen zijn onder meer een onmiddellijke waarschuwing tijdens een event; snel zoeken na een event; opslagbesparing met Dahua’s Smart H.264/H.265+ codec en privacybescherming.

Alle WizSense vaste camera’s maken deel uit van de Light Series. Ze worden aangedreven door Starlight-technologie en bevatten True WDR, Smart IR-verlichting en een beeld van hoge kwaliteit met een 4MP- of 5MP-optie. Variaties zijn onder meer vaste en varifocale opties in een dome-, bullet-, eyeball- of wedge IP67-behuizing voor binnen/buiten.

Smart Motion Detection

smart motion detection WizSense

Thermal Imaging

WizSense Thermal Imaging

Perimeter Protection

Perimeter Protection WIzSense

Actief Alarm

Active Alarm WizSense

Klantentelling

Klantentelling People Counting

Smart Tracking

Smart Tracking

Heat Mapping

heat mapping

WizMind Technologie

Geavanceerde analyse voor ultieme prestaties

WizMind is een high-end lijn gebaseerd op een krachtige AI-chip en deep learning-algoritmen voor een efficiënter beveiligingssysteem. WizMind biedt uitgebreide mensgerichte oplossingen, waaronder privacybescherming, menselijke videometadata, klantenteller en meer.

WizMind biedt oplossingen voor gerichte high-end markten met complexere en veeleisendere eisen, zoals financiën, detailhandel, energie, olie en gas en transport.

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ALMERE

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd. Daardoor kunt u altijd een weloverwogen keuze binnen ons assortiment camera’s maken.

Onze klanten

4 + 3 = ?

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop