SERVICE / STORINGSMELDING

STORINGSMELDING – AANVRAAG TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

Aanvraagformulier Technische Service

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak

Heeft u een storing? Wij helpen u graag het probleem zo snel mogelijk op te lossen!

Storingen zijn helaas altijd mogelijk. Bij een storing doen wij uiteraard onze uiterste best om u zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

Om een storing op een juiste manier te kunnen beoordelen en in te kunnen plannen hebben wij wel goede informatie omtrent de aard van de storing nodig. Daarom wordt u in alle gevallen altijd verzocht dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij een bezoek van onze technische dienst zo adequaat mogelijk voor u kunnen organiseren en inplannen.

Zonder het indienen van het storingsformulier kunnen wij uw melding helaas niet in behandeling nemen.

Storingsmelding

Uw gegevens

Het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent:


UW SYSTEEM WAARVOOR U DE MELDING DOET:

Artikelbeveiliging - productbeveiliging - winkelbeveiliging - detectiepoortjes - TAGIT - Fortuna - EM - Cosmetica - Parfum - Drogist - parfumerie - IoT - WiFi - optical sensor

TAGIT FORTUNA 3-D EM 


TAGIT PREMIUM LIGHT 3-D EM


Blokker - artikelbeveiliging - winkelbeveiliging - productbeveiliging - winkel - winkeldiefstal - winkeldief - Top 1 Toys - Top1Toys - huishoud - speelgoed - duiven - Mattijssen - Classico - BeSuRe - Nederland - beveiligingslabels - hard tag - beveiligingsetiket - media panel - advertising panel - logo

BeSuRe CLASSICO RF

BeSuRe MODA RF

Kies hieronder het systeem waarvoor u deze storingsmelding doet:


UW STORING

Vul uw storing zo nauwkeurig mogelijk in en gebruik eventueel het vakje voor opmerkingen. Geef geen meldingen van continue alarmen als dit niet het geval is. U helpt ons en uzelf daar niet mee om de aard van de klacht te bepalen.

Welke van de antennes vertonen de storing? De antenne het meest links vanuit de winkel gezien is antenne 1.

Meer antwoorden mogelijk.


EERST ZELF CONTROLEREN!

Niet alle meldingen zijn storingsmeldingen waarvoor een technische dienst langs hoeft te komen.

U dient altijd eerst zelf de volgende controles uit te voeren alvorens u de storingsmelding verstuurt.

1.

Ga voor uzelf eerst na wanneer de klachten zijn begonnen.heeft u iets gewijzigd in de winkel?

  • zijn er beveiligde goederen in de buurt van de antennes geplaatst?
  • heeft u (kerst)verlichting aangebracht of rollen snoer geplaatst in de buurt van antennes?
  • is er bepaalde apparatuur ingeschakeld die wellicht storing op het systeem veroorzaakt?

Herstel in dat geval altijd de situatie naar de situatie van voor deze wijzigingen. Het is mogelijk dat apparatuur of andere wijzigingen de omgevingsfactoren storing opleveren voor antennes.

2.

Voer altijd een reset uit. Dit doet u door ca. 2 minuten de stroom van het systeem te halen en vervolgens weer in te schakelen. Het systeem reset zichzelf nu.

3.

Controleer de omgeving op aanwezigheid van actieve beveiligingslabels / hard tags. Houdt hierbij een straal van ca. 1,5 meter rondom de antenne aan.

4.

Indien een label niet wordt gedetecteerd, probeer dan eerst een ander label. Zeker in het geval van papieren beveiligingsetiketten komt het wel eens voor dat labels per ongeluk zijn gedeactiveerd. Gebruik in dat geval altijd bij voorkeur een label/etiket van een andere rol voor controle.

5.

Heeft u onlangs kleinere labels aangeschaft dan u normaal gebruikte voor uw systeem? Dan is het mogelijk dat uw systeem niet geschikt is voor het gebruik van deze labels. Laat u voordat u andere labels gaat gebruiken altijd vooraf goed door ons informeren.

Detectie van labels wordt beïnvloedt door:

  • formaat van het label
  • de afstand (doorgangsbreedte) tussen uw antennes
  • de afstelling van uw antenne
  • omgevingsfactoren

Mocht tijdens de technische interventie blijken dat de klachten toch door onderstaande zaken zijn veroorzaakt dan valt dit ook niet onder garantie en/of service-en onderhoudsovereenkomst. U ontvangt dan toch een factuur voor voorrijkosten en werkuren.


IS DE KLACHT AL VERHOLPEN VOORDAT ONZE TECHNISCHE DIENST BIJ U ARRIVEERT ?

Meldt in dat geval altijd direct uw storingsmelding af via administratie@besure-nl.com of 036 841 9133.

Indien onze monteur voor niets langs komt ontvangt u in ieder geval een factuur voor voorijkosten en werkuren (ook in geval van garantie en/of service- en onderhoudsovereenkomst).


DE VERDERE PROCEDURE

Na het verzenden van uw storingsmelding ontvangt u binnen 24 uur van ons per e-mail een orderbevestiging van uw storingsmelding en een planning voor een bezoekdatum.

Voor opvolging van storingen met alleen een ON-SITE service- en onderhoudsovereenkomst staat een termijn van 2 werkdagen (maandag t/m vrijdag) en is normaliter kostenloos.

Voor een melding voor een ON-LINE interventie (mogelijk bij sommige van onze systemen) kunnen wij meestal dezelfde werkdag nog een interventie via internet uitvoeren. Met een ON-LINE service-en onderhoudsovereenkomst is dit kostenloos.

Voor alle overige storingsmeldingen geldt een responstijd van max. 5 werkdagen. Deze bezoeken worden altijd op route gepland en daarvoor kunnen geen tijdsafspraken gemaakt worden.

In alle gevallen wordt door onze technische dienst bepaald of bepaalde storingen al dan niet onder garantie en/of service- en onderhoudsovereenkomst vallen.

0 + 7 = ?