INSTALLATIE

GARANTIE

ONDERHOUD

KWALITEITSCONTROLE

ONZE SERVICE, GARANTIE & KWALITEITSCONTROLE

Wij gaan net dat stapje verder…

Als er íets is wat BeSuRe International onderscheidt dan is het wel onze ongeëvenaarde serviceverlening. Service, persoonlijke aandacht en transparante, eerlijke communicatie en voorlichting zijn kenmerkend voor ons bedrijf. 

VAKKUNDIG UITGEVOERDE INSTALLATIES

Het houdt natuurlijk bij ons niet op bij het leveren van kwalitatief hoogstaande apparatuur. 

De wijze waarop wij onze installaties uitvoeren en afleveren wordt als zeer professioneel ervaren door onze afnemers.

Daarbij horen, buiten een nette afwerking o.a. ook:

GRATIS Installatieonderzoek

GRATIS Post-installatieonderzoek

GARANTIE op uw installatie

GRATIS BEVEILIGINGSSERVICE

BIJ INSTALLATIE

Als u voor het eerst start met het beveiligen van artikelen, een nieuwe winkel opent of overschakelt van het ene naar het andere systeem, biedt BeSuRe International een unieke service!

Tijdens de installatie komt één van onze medewerkers een gehele dag alvast een groot deel van uw assortiment beveiligen. Tevens kan uw personeel dan geïnformeerd worden over de beste wijze van beveiliging.

Deze service is geheel gratis* en zorgt ervoor dat u direct profijt heeft van uw nieuwe systeem

*) gratis aanbieding geldt voor 1 medewerker.
Indien gewenst zijn meer medewerkers tegen vergoeding mogelijk.

SERVICE- EN ONDERHOUDSOVEREENKOMST

Alle systemen die BeSuRe Intnational installeert worden aangesloten op Internet. Hierdoor kunnen wij uw systeem op afstand servicen. Bij storingen of onderhoudswerkzaamheden hoeft er veelal geen monteursbezoek meer plaats te vinden. Bovendien kunnen wordt van uw systeem op deze wijze een logboek bijgehouden van de prestaties van het systeem zodat eventuele gebreken ook snel opgespoord kunnen worden.

Met de bij uw systeem behorende service-en onderhoudsovereenkomst zijn technische interventies ON-LINE gratis en in de meeste gevallen direct of binnen 24 uur uitgevoerd. Bovendien bent u ervan verzekerd dat uw systeem softwarematig altijd up-to-date is.

GARANTIE

Uiteraard geven wij garantie op onze producten. 

Installaties en systemen

Op al onze installaties en systemen wordt, afhankelijk van het merk,  een fabrieksgarantie gegeven van tenminste 1 jaar. Bij worden defecte sytemen, of systeemonderdelen gratis gerepareerd of vervangen.

Op de afstelling van systemen geldt een garantieperiode van 3 maanden.

Webshopaankopen

Aankopen via de webshop kunnen binnen 14 dagen na aankoop kostenloos aan ons geretourneerd worden. Neem eerst contact op met onze afdeling verkoop (sales@besure-nl.com / 036 841 9133), die vervolgens een pick-up bij u zal verzorgen. Voorwaarde voor retournering is dat producten in onaangebroken verpakking worden teruggezonden. Bij het retourneren van aangebroken verpakkingen wordt een ompakvergoeding van 20% van de aankoopprijs berekend.

TECHNISCHE DIENST

Onze Technische Dienst staat garant voor adequate oplossingen indien u onverhoopt er toch een storing in bij ons aangeschafte apparatuur optreedt.

ON-LINE

In veel gevallen zullen technische interventies tegenwoordig op afstand (via Internet) gedaan kunnen worden. Indien mogelijk zullen wij hiertoe, ook van uit millieu-oogpunt, kiezen. Minder kilometers is immers ook minder brandstof en dus minder belasting voor het millieu.

ON-SITE

Indien nodig kan onze Technische Dienst u ook in de winkel bij u langskomen om het systeem zo snel mogelijk weer volledig operationeel te maken.

Onze technische dienst is beschikbaar van maandag t/m vrijdag maar u kunt 24/7 storingen bij ons melden.

KWALTEITSCONTROLE

Uiteraard willen wij u uitsluitend de beste kwaliteit labels leveren.

Om dat te realiseren doen wij uitsluitend zaken met fabrikanten die aan onze hoge standaardnormen voldoen en worden op al onze goederenontvangsten steekproeven genomen van de geleverde producten.

Wij testen de ontvangen labels vervolgens dan ook uitgebreid op:

• detectie

• deactivatie

• kleefkracht / plakkracht

Uitsluitend als de labels voldoen aan onze hoge standaardnormen worden deze vrijgegeven in onze voorraad.

Onze geteste producten kunt u overigens ook eenvoudig herkennen door het etiket hiernaast dat u op de verpakking van onze producten aantreft.

Onze klanten

Het laatste nieuws

Intratuin Hulst - Nieuwe winkel - artikelbeveiliging detectiepoortjes swing gates en klantgeleiding
BeSuRe International BV - Deltazijde - Blaridum - verhuizing - showroom - kantoor - magazijn
Top 1 Toys Raalte - Artikelbeveiliging - Iridium OMEGA RF
0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop