NIEUWE WINKEL INTRATUIN HULST

Installatie van effectieve artikelbeveiliging een klantgeleiding voor tuincentra

Prachtige nieuwe winkel geopend in Hulst

Beveiligd met effectieve artikelbeveiliging en klantgeleiding

We hebben weer een uitgebreide installatie mogen doen in de prachtige nieuwe winkel van INTRATUIN Hulst.

In samenwerking met de eigenaren Frank Seghers en Stephan Schout, Breddels Architecten en De Haag Group hebben wij niet alleen de artikelbeveiliging verzorgd, maar tevens ook de klantgeleiding en automatische swinggates bij de entree.
Ons complete technische team is 2 dagen in touw geweest om alles perfect met creativiteit en “out of the box”-oplossingen uit te voeren. En met succes!

ARTIKELBEVEILIGING

Als hofleverancier van INTRATUIN is gekozen voor de IRIDIUM OMEGA AM WiFi.
Deze uitermate effectieve detectiepoortjes zijn geplaatst bij alle kassa’s, entree en bij de toiletten.

Zoals gebruikelijk verzorgt BeSuRe International ook de levering en bedrukking van de advertising panelen en worden de zijstrips van de antennes meegekleurd in de huisstijl.
Voor duidelijk zichtbaar alarm zijn de antennes uitgerust met 3 LED-strips (voorzijde, achterzijde en midden op de antenne).

Het systeem is verder uitgerust met een WiFi connectie zodat onze technische dienst 24/7 de prestaties van de systemen kan volgen en snel kan ingrijpen bij eventuele calamiteiten.

Ter bescherming zijn alle sytemen uitgerust met een aanrijdbeveiliging van THOONSEN SHOP TECHNOLOGY in dezelfde kleur als de antennes. Hiermee zijn onze antennes ook prima geschikt in “heavy-duty” omgevingen zoals tuincentra en bouwmarkten.

Voor de toiletten kwamen wij voor een bijzondere uitdaging te staan omdat de antennes uit hygiëne-oogpunt niet op de vloer geplaatst mochten worden. Deze antennes hebben wij aangepast waardoor deze nu “zwevend” op de muur zijn gemonteerd.

GEÏNTEGREERDE DEACTIVATIE

In samenwerking met De Haan Group zijn onze conveyor pads onder de loopband in de kassa ingebouwd. Met een deactivatiehoogte van 18 cm worden alle beveiligde producten die op de loopband worden geplaatst gedeactiveerd. Eventueel nog aanwezige hardtags op of aan de producten worden ook gedetecteerd. Zowel voor deactivatie als detectie van een hardtag wordt een audiosignaal gegenereerd.

KLANTGELEIDING / SWINGGATES

Ook hebben wij de klantgeleiding en automatische swinggates bij de entree mogen installeren.
Sinds enige tijd doen wij op dit gebied exclusief zaken met THOONSEN SHOP TECHNOLOGY uit Frankrijk. Hun BLACKLINE assortiment past perfect in het interieur van Intratuin. Deze lijn blend perfect met onze zwarte OMEGA AM antennes waardoor een strakke nette uitstraling in de winkel wordt gegarrandeerd.
Deze klantgeleiding draagt zorg voor een georganiseerde entree van de winkel en voorkomt dat klanten ongemerkt teruglopen.

Ook hebben wij plexi scheidingsschermen/partition screens van hetzelfde assortiment geplaatst ter voorkoming van doorgeven van artikelen door de ingang.

Het BLACKLINE-assortiment is overigens kortgeleden tevens uitgebreid met een WHITELINE-versie. Ook hebben wij de fabrikant van onze antennes zover gekregen dat zij voor ons een wit powdercoated versie van de OMEGA AM gaan leveren. Zowel de antennes als onze klantgeleiding kunnen wij daarom zowel in een zwarte als witte uitvoering leveren.

Wij danken Stefan en Frank voor hun vertrouwen in onze onderneming en onze producten en wensen hun ontzettend veel succes met de nieuwe winkel.

Artikelbeveiliging - Cobra Tag - T-shirt
Artikelbeveiliging - Cobra Tag - T-shirt
Artikelbeveiliging - Cobra Tag - T-shirt

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN BLARICUM

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop