Blackline

Robuuste klantgeleiding in entree of uitgang

BLACKLINE – MODERN, ROBUUST & ELEGANT

Vervang chroom voor een concept met een duurzame moderne uitstraling van uw winkel.
Aanrijdbeveiliging, geleidings- en veiligheidssystemen.

Het nieuwe concept dat u onderscheidt van de rest

De moderne supermarkten en andere winkels onderscheiden zich van de massa. Dit is de reden dat veel merken hun concepten opnieuw bekijken.

In dat licht heeft Thoonsen Shop Technology de Blackline-collectie ontwikkeld. Wat bezoekers direct opvalt is dat wij zijn afgestapt van het gebruikelijke chroom voor routegeleiding, toegangshekken (swing gates) en aanrijdbeveiligingen voor EAS systemen (RF en AM).

Het elegante en trendy eigentijdse zwarte design geeft een luxe en ondeerscheidende uitstraling in elke winkel.

Ecologische Footprint

In tegenstelling tot de systemen die van chroom zijn gemaakt, is dit product volledig recyclebaar.

Bovendien betreft dit een product dat in Europa wordt vervaardigd waardoor de transportlijnen kort zijn.

Daarmee sluit het product perfect aan op ons duurzaamheidsbeleid.

Aanrijdbeveiliging

Thoonsen Geleidingssysteem

Geleidingssysteem met moderne uitstraling

Met het vierkante moderne ontwerp en een sterke bestendigheid tegen impact (zwart thermo-gelaceerd schilderwerk), stelt ons geleidingssysteem u in staat om de bezoekersstroom te beheren en tegelijkertijd stijl en harmonie in uw winkel te brengen.

Scheidingswand

Snel toepasbare scheidingswanden

Met de polycarbonaat, metaal (of gemengde) scheidingswanden, kunt u gemakkelijk en snel afscheidingen in uw winkel aanbrengen.

Verkrijgbaar in twee maten: hoog en laag.

mechanische swing gates

Mechanische Swing Gates

Niet elektrisch

Blackline -mechanische Swing Gates passen perfect in alle concepten met hun robuuste zwarte afwerking en stelt u in staat om uw ingangen en uitgangen te reguleren met hun aanpasbare bewegwijzering.

automatische swing gates

Automatische Swing Gates

Elektrisch / Infrarood

Dankzij hun draaiarmen die automatisch worden geactiveerd wanneer uw klanten passeren, kunt u met onze automatische poorten uw ingang en Self Scan-plein gemakkelijk en elegant beveiligen.

barcode reader

Barcode Reader

Uitgang Zelf-Scan plein

Deze barcode -lezer wordt toegevoegd aan de post van uw elektrische Swing Gate om het Zelf-Scanplein te kunnen verlaten. Uw klanten betalen eerst voor hun aankopen en activeren vervolgens de opening van de automatische poort door hun kassabon bij de uitgang te scannen.

Afsluitingsband

Automatische Afsluitingsband met alarm

Beveilig uw kassa met de automatische afsluitingsband, een technologische hulp waarmee het passeren van gesloten check outs kunt beperken dankzij het alarmsysteem.

Aanrijdbeveiliging

Thoonsen Shop Technology

Franse leverancier met Nederlandse roots

De familienaam Thoonsen vindt zijn oorsprong in het bekende molendorp Kinderdijk. De ouders van de huidige eigenaar Jacky Thoonsen waren van Nederlandse origine.

Thoonsen Shop Technology is sinds 2004 een familiebedrijf met 40 werknemers waarvan er 10 dezelfde achternaam hebben als de bedrijfsnaam.

Thoonsen heeft 52 verschillende wereldwijd gepattenteerde innovaties en levert reeds in 30 langenden.

Jacky Thoonsen is dan ook zeer verheugd om met BeSuRe International ook een gerenommeerde Nederlandse wederverkoper te hebben.

Maar ook BeSuRe International is zeer blij om met Thoonsen Shop Technology . Want hiermee hebben wij wederom een kwalitatief goede Europese leverancier kunnen toevoegen aan het assortiment.

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ALMERE

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop