Artikelbeveiliging

Onafhankelijk advies over alle systemen in de markt

ARTIKELBEVEILIGING

Wij adviseren u objectief en onafhankelijk welk systeem voor u de beste oplossing is.

BeSuRe Nederland is niet gebonden aan fabrikanten en leveranciers. Daarom kunnen wij onze afnemers volledig objectief en onafhankelijk adviseren over welk systeem de beste oplossing is.

De  meeste leveranciers leveren u hun eigen merken en systeemsoorten. Daardoor is hun advies vaak niet objectief en onafhankelijk. Uiteraard is hún systeem het beste dat op de markt verkrijgbaar is! Maar is dat wel zo?

Uiteraard adviseert BeSuRe Nederland de meest geschikte oplossing voor u. Maar als u daarover een andere idee of voorkeur heeft dan kunt u bij ons ook altijd voordelig terecht voor alle in de markt verkrijgbare systeemsoorten. Of dat nu gaat om:

  • EM-systemen,
  • AM-systemen, of
  • RF-systemen

Uiteindelijk bepaalt u als klant wat voor u de beste oplossing is en op deze wijze zijn wij altijd in staat om aan uw wensen te voldoen.

Hierdoor zijn wij voor u een unieke leverancier op de markt van winkelbeveiliging en artikelbeveiliging.

Objectief en onafhankelijk advies over welk systeem voor u het meest geschikt is

Om uw producten te beveiligen tegen winkeldiefstal is elektronische artikelbeveiliging een effectieve en preventieve maatregel.

Artikelbeveiliging is er in alle soorten en maten. Welk systeem het beste bij uw situatie past is grotendeels afhankelijk van de producten die u in uw winkel wilt beveiligen.

Om die reden levert BeSuRe Nederland alle drie de systemen die er wereldwijd beschikbaar zijn. Elektro-Magnetisch(EM), Acousto Magnetisch(AM) en Radio Frequent (RF). Op deze wijze hebben wij altijd voor u het systeem dat het beste bij uw situatie past.

Na een persoonlijke inventarisatie bepalen wij samen met u welk systeem voor u het meest geschikt is. En dat doen wij altijd op basis van effectiviteit. Het is onze doelstelling om u als retailer te helpen uw derving door winkeldiefstal te verminderen en zodoende uw winst en resultaat te verhogen.

Voor al deze systemen leveren wij uiteraard ook de daarbij behorende beveiligingselementen. Of dit nu soft tags (beveiligingsetiketten) of hard tags (de harde labels) zijn. Daarnaast leveren wij ook nog speciale beveiligingselementen als Spiders, Cable Locks en nog vele andere specialiteiten.

RF-SYSTEMEN

Radio Frequent 8,2 MHz

Blokker Kortenhoef - Iridium Omega RF - detectiepoortjes - beveiligingspoortjes - artikelbeveiliging

EM-SYSTEMEN

Elektro Magnetisch 200 Hz

AM-SYSTEMEN

Akoesto Magnetisch 58 KHz

Velodroom Roden - artikelbeveiliging - detectiepoortjes - alarmpoortjes - am - akoestomagnetisch
BeSuRe International - Winkeldiefstal - artikelbeveiliging - detectiepoortje - alarmpoortje

Het laatste nieuws…

Intratuin Hulst - Nieuwe winkel - artikelbeveiliging detectiepoortjes swing gates en klantgeleiding
BeSuRe International BV - Deltazijde - Blaridum - verhuizing - showroom - kantoor - magazijn
Top 1 Toys Raalte - Artikelbeveiliging - Iridium OMEGA RF
0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop