PRO ACTIVE MONITORING

ONLINE Support

PRO ACTIVE MONITORING

24/7 worden allen door ons geïnstalleerde systemen via een internet of WiFi-aansluiting gemonitord

De snelste support zonder te wachten op monteursbezoek

Al onze systemen voor artikelbeveiliging worden via Internet 24/7 gemonitord. Bij calamiteiten genereert dit systeem ook automatische alerts bij onze technische dienst.

Indien deze alerts aan bepaalde criteria voldoet wordt zo spoedig mogelijk (meestal direct, maar in ieder geval dezelfde dag) ingelogd op uw systeem en lezen wij deze uit.

In de meeste gevallen kunnen wij direct zien om het hier om een systeemstoring gaat of om andere oorzaken. In de meeste gevallen kunnen wij het probleem direct voor u oplossen. Gewoon Online, zonder tussenkomst van en het wachten op een monteur.

PRO ACTIVE MONITORING is een service die standaard in uw Service- en Onderhoudsovereenkomst zit. Online interventies kosten u daarom ook niets extra.

Maar ook als wij Online geen oorzaak kunnen vaststellen of het probleem niet kunnen verhelpen. Dan is Onsite monteursbezoek eveneens in de meeste gevallen volledig gratis.

PRO ACTIVE MONITORING is beschikbaar voor alle door ons geïnstalleerde systemen van IRIDIUM.

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN BLARICUM

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop