Nieuw: Volgnummersysteem MicroTouch Multiple

Modern volgnummersysteem voor meerdere balies

Almere, 15 maart 2016. 

BeSuRe Nederland introduceert MicroTouch in de BeNeLux. In alle situaties waarin zich wachtrijen vormen voor meerdere balies is dit systeem een uitkomst. Of we het nu hebben over ziekenhuislaboratorium, een apotheek of de Burgerlijke Zaken van de gemeente.
MicroTouch is het nieuwe multiple volgnummersysteem van BeSuRe Nederland. Een flexibele oplossing die veel waar voor zijn geld biedt en wordt ingesteld met behulp van het LAN-netwerk op de locatie met een minimale bekabeling.

De QS-Microtouch is de centrale unit met een 9,7″ touchscreen, dat standaard is voorzien van de SoftTouch software en licenties voor de virtuele consoles die op de computer bij de balie van de gebruiker wordt geïnstalleerd.

Oproepen worden getoond op een 32″LCD-monitor met een geïntegreerde PC die direct op het bestaande LAN-netwerk wordt aangesloten.

De monitor heeft een standaard lay-out die de tijd weergeeft, het weer, RSS-nieuws, slideshows of presentaties en toont de laatste 4 oproepen voor de wachtenden.

Het systeem is tevens uitgerust met een vocale oproepfunctie.

Binnenkort volgt meer informatie over de MicroTouch op deze webiste


Note voor de pers (niet voor publicatie)

Informatie: paul@besure-nl.com

BeSuRe Nederland

Ereprijspad 11

1338 RM ALMERE

Zie ook onze website voor meer info: www.besure-nl.com

Bijlagen bij dit bericht:

Tags
besure, besure nederland, pfto, Elektro Magnetisch, EM, Checkpoint Systems, METO, Gateway, Tagit, poortjes, beveiligingspoortjes, derving, dervingsbestrijding, winkeldief, winkeldiefstal, preventie, diefstalpreventie, drogisterij, apotheek, bouwmarkt, dhz, parfumerie, boekhandel, strips, transparant, barcode, dummy barcode, drop in, push in, hard tag, hardtag, rooftas, detectie, detecteren, doorgang