BeSuRe Nederland breidt uit op een nieuwe locatie

Nieuw kantoorpand en magazijn op Remmingweg 19/S in Almere

Almere, 14 juni 2015. BeSuRe Nederland betrekt per 27 juni een pand dat meer past bij de ambitie naar groei van de onderneming. Vanuit het nieuwe kantoor en magazijn (met uitbreidingsmogelijkheden) worden de activiteiten verder uitgebreid. Zo zult u binnenkort ál uw winkelbenodigdheden en kantoorartikelen via de webshop bij ons kunnen bestellen. Daarmee wordt BeSuRe Nederland de eerste full-service leverancier voor de retailers in Nederland waar u terecht kan voor uw beveiliging, winkelbenodigdheden, winkelinrichting, kantoorartikelen en nog veel meer. Op onze nieuwe locatie zullen wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Voor retailketens bieden wij tevens de mogelijkheid om vanuit ons magazijn de distributie voor alle vestigingen op dit gebied te voorzien, maar ook van bijvoorbeeld marketingmateriaal. Vestigingen kunnen daarvoor inloggen op een afgeschermd deel van de webshop die niet toegankelijk is voor anderen.

Op dit ogenblik zijn wij druk met de inrichting van het nieuwe pand. Onze klanten zullen overigens geen enkele hinder ondervinden van de verhuizing. Business as usual!
Ons nieuwe adres per 27 juni is:

Remmingweg 19/S

1332 BC Almere

Alle overige contactgegevens blijven ongewijzigd.

tel: 036 841 91333 / 524 7438

e-mail: info@besure-nl.com


Note voor de pers (niet voor publicatie)

Informatie: paul@besure-nl.com

BeSuRe Nederland

Remmingweg 19/S

1332 BC ALMERE

tel: 036 841 9133

Zie ook onze website voor meer info: www.besure-nl.com

Bijlagen bij dit bericht: