DA Drogisterij & Readshop Leerdam – Opvallend Effectief beveiligd

Boon’s Foodgroup breidt service naast de supermarkt uit

DA Drogisterij & Readshop Leerdam

Een uitgelezen serviceconcept in de wijk

Boon Food Group heeft naast de reeds verbouwde supermarkt in Leerdam nu ook de service in de wijk uitgebreid met een DA Drogisterij en Readshop waarin tevens een pakketpunt is gevestigd.

Na de verbouwing van de voormalige bakkerij is een ruime en overzichtelijke winkel gerealiseerd die voldoet aan de vraag die consumenten hebben in een buurtwinkelcentrum.

Nadat BeSuRe International al in tal van andere DA-drogisterijen met veel succes de IRIDIUM OMEGA AM-systemen heeft geïntroduceerd koos ook Boon Food Group voor deze moderne en uitermate effectieve artikelbeveiliging, die (middels de meegeleverde en door ons verzorgde mediapanelen) ook nog eens bijdragen aan de totale uitstraling van de winkel. Daarmee is het marketingplaatje ook hier weer compleet.

De systemen zijn bovendien via WiFi aangesloten op onze PRO ACTIVE MONITORING service-portal. Daarmee heeft onze technische dienst altijd remote access tot de systemen voor service, onderhoud en het verhelpen van storingen. Met PRO ACTIVE MONITORING ontvangt onze technische dienst bovendien automatisch alerts vanuit de systemen. Hierdoor kunnen wij bij eventuele calamiteiten altijd snel support verlenen en eventuele problemen in de meeste gevallen op afstand oplossen.

Boon Food Group, bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel succes met jullie nieuwe winkel!


DA Drogisterij & Readshop Leerdam

Eiland 79

4143 ET Leerdam


Aanrijdbeveiliging
Aanrijdbeveiliging

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ALMERE

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop