BRANDNEW. Fashion Vlissingen

Fashion, Schoenen & Accessoires

Vlissingen, februari 2022

Aan de Lange Zelke in het stadshart van Vlissingen opent 11 februari een prachtige nieuwe fashionwinkel: BRANDNEW. Fashion.

In de winkel van de Vlissingse ondernemer Jorn Niemantsverdriet zijn onder andere merken verkrijgbaar als :

Voor de artikelbeveiliging van deze winkel heeft BeSuRe International de IRIDIUM Omega AM Wifi detectiepoortjes mogen installeren. De antennes functioneren met hard tags op een doorgang tussen de antennes van 240 cm vlekkeloos. Net als al onze IRIDIUM-systemen is het systeem via WIFI gekoppeld aan de technische dienst van BeSuRe International die via een beveiligd cloudplatform de prestaties van het systeem volgt. En indien nodig, kunnen vanaf ons kantoor in Almere of door de technische dienst onderweg ingelogd worden om eventueel benodigde technische interventies uit te voeren.

Het ontwerp en de productie van de advertentie panelen met het logo zijn geheel door BeSuRe International verzorgd. De speciale uitvoering van deze panelen maakt het mogelijk om bij verkoopacties eigen affiches voor het oorspronkelijk paneel te schuiven. Via de snelsluiting kan dat snel en eenvoudig.

Op deze wijze levert ook dit systeem zijn bijdrage aan uw marketing. Maar het belangrijkste blijft dat het systeem ook gewoon uitstekend detecteert.

BRANDNEW. Fashion

Lange Zelke 22

4381 GA VLISSINGEN

Tel: 0118 781 000

E-mail: info@brandnewfashion.nl

Brandnew Vlissingen Iridium Omega AM

#franchise #fashion #mode #artikelbeveiliging #Iridium #besure #detectiepoortjes #winkeldiefstal
0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop