AM Artikelbeveiliging

BeSuRe Nederland:

Exclusief distributeur Benelux IRIDIUM EAS-systemen

De samenwerking met het Slovaakse IRIDIUM Ltd. past binnen onze nieuwe marketingstrategie om zoveel mogelijk samen te werken met Europese fabrikanten met productiefaciliteit in Europa. Hierdoor blijven de communicatielijnen kort. Maar ook de duurzaamheid en millieu worden gespaard door de korte aanvoerlijnen en transportlijnen.

Met IRIDIUM Ltd. heeft BeSuRe Nederland een Europees topmerk in huis die ruimschoots de concurrentie aan kan met de grote internationale merken en die hen op slimme technologie zelfs voorbijstreeft.

Als u op zoek bent naar slimme technologie, dan zij de IRIDIUM-systemen een antwoord op veel van uw behoeften. Al onze systemen van IRIDIUM Ltd. kunnen bovendien op afstand benaderd worden via WIFI zodat ook eventuele technische storingen snel kunnen worden onderzocht en verholpen zonder kostbare bezoeken van een technische dienst.

Ook dat levert ons allen weer een brandstof- en CO2 besparing op.

Bovendien beschikken de systemen over een auto-adjustment functie waardoor het systeem in de meeste gevallen de beste detectie in de actuele omgeving geeft.

De meest gebruikte technologie

AM-artikelbeveiliging is een zeer geschikte technolotie om derving door winkeldiefstal in de detailhandel te verminderen. De grote voordelen van AM-systemen zijn onder meer: bredere doorgangen tussen de antennes en ook (niet magnetische) metalen kunnen hiermee beveiligd worden. Daarom wordt deze technologie in een breed scala in de retailbranches gebruikt zoals bijvoorbeeld:

modewinkels

parfumerie

speelgoed

bouwmarkten

tuincentra

Het systeem is gebaseerd op een akoestomagnetisch signaal dat wordt uitgezonden door de antennes en daarmee vibraties veroorzaakt in de gebruikte beveiligingselementen. Deze worden vervolgens weer opgevangen door de antennes. Een audio- en/of visueel alarmsignaal wordt daarna door de antenne gegenereerd. Op dat moment zullen de antennes (ook wel detectiepoortjes genoemd) een geluidsignaal en een lichtsignaal geven.

De standaard frequentie waarop huidige systemen voor AM-artikelbeveiliging werken is 58KHz.

Deactivatie van soft tags en ontkoppelen van hard tags

Deactivatie van de papieren labels wordt bewerkstelligd door een AM-deactivator. Dit is een plaat die op of onder de toonbank wordt aangebracht en een elektronisch signaal uitzendt dat ervoor zorgt dat het label niet langer actief is.

De harde labels (hard tags) worden ontkoppeld met speciale ontkoppelaars (detachers).
Deze kunnen zowel mechanisch als elektronisch zijn.

Aanpasbaar aan uw huisstijl en winkelinterieur

U heeft altijd de keuze uit verschillende standaard kleuren van de panelen in uw antenne. Indien u een uitvoering heeft met glashelder plexiglas advertising panel (media panel) kunt u de systemen perfect inpassen in uw winkelinterieur waardoor deze mét of zónder bedrukking bijdraagt aan uw complete winkeluitstraling.

Wij regelen uiteraard dat alles compleet voor u verzorgd wordt. Ook het eventueel verzorgen van het ontwerp voor de bedrukking of beplakking kunt u aan ons overlaten.

Dexilon Omnia Loop: bijna onzichtbare artikelbeveiliging

Heeft u weinig ruimte in uw winkel voor detectiepoortjes? Of wilt u uw artikelbeveiliging nauwelijks zichtbaar installeren? Dan is de Dexilon Omnia Loop een uitstekende oplossing.

Compatibiliteit met andere AM-systemen

Het systeem is volledig compatible met systemen en beveiliging labels van Sensormatic, Gateway, Crosspoint (EAS Benelux), Resatec en andere AM-systemen 58 KHz.

Onze klanten

1 + 3 = ?

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop