Parfumerie MOOI van Kok in Soest

schakelt over naar IRIDIUM OMEGA AM WiFi

Soest, februari 2022 

Parfumerie MOOI van Kok in Soest is voor het beveiligen van haar producten sinds kort volledig overgeschakeld naar een nieuw systeem. BeSuRe International heeft daar nu haar IRIDIUM Omega AM WiFi artikelbeveiliging mogen installeren.

Ondernemer Reinier Kok heeft ons het vertrouwen geschonken om de beveiliging van de producten in de winkel te optimaliseren. Een extra uitdaging hierbij was de helling in de entree van de winkel. Tot deze installatie stonden de detectiepoortjes eigenlijk altijd scheef door het hellende vlak van de vloer. BeSuRe International heeft daar een eenvoudige maar nette oplossing voor bedacht. Zo proberen wij altijd de beste oplossing voor onze relaties te bedenken.

AM het meest geschikt

Voorheen gebruikten parfumerieën en drogisterijen voornamelijk de bekende “stripjes” voor het beveiligen van artikelen. Maar met de introductie van de IRIDIUM Omega AM Wifi en de speciale Narrow-labels is, wat BeSuRe International betreft, dit momenteel het meest geschikte systeem voor artikelbeveiliging in parfumerieën en drogisterijen.

Voordelen

De voordelen zijn legio! U kunt (in tegenstelling tot beveiligen met RF-systemen) ook gewoon de producten in metallic verpakkingen beveiligen. En zolang er sprake is van niet-magnetische metalen, zijn ook deze producten prima te beveiligen.

Bovendien is de doorgangsbreedte (ook met onze exclusieve Narrow labels) vele malen ruimer dan bij EM-systemen (90-105 cm) en RF-systemen (110 cm met kleine cosmetica-labels. Met maximaal 180 cm (!), ook met onze Narrow-labels, houdt u daarmee een ruime doorgang en een uitstekende detectie.

Service op afstand

Het systeem wordt door ons standaard geleverd met een WiFi / IOT board. Via de WiFi in uw winkel heeft onze technische dienst altijd toegang tot het systeem en kunnen technische interventies in de meeste gevallen snel (nog dezelfde dag) worden uitgevoerd.

Advertising panelen

De IRIDIUM Omega AM Wifi is ook standaard uitgerust met Advertising panelen. Achter het plexiglas is ruimte voor een standaard paneel met bijvoorbeeld uw logo. Maar voor een verkoopaktie kunt u snel (via speciale snelsluitingen) een tijdelijke aktieposter tussenvoegen.

BeSuRe International verzorgt voor u het gehele productieproces en bovendien is dit reeds inbegrepen in onze installatieprijzen.

Hofleverancier MOOI Parfumerie

BeSuRe International is sinds 2021 hofleverancier voor artikelbeveiliging bij MOOI Parfumerie. Als MOOI Parfumerie kunt u gebruik maken van speciale arrangementen. Informeer naar de mogelijkheden bij operationeel directeur Susan Wijngaard van MOOI Parfumerie of bij Corina Haver van BeSuRe International.

#franchise #DA #Drogisterij #artikelbeveiliging #Iridium #besure #detectiepoortjes #mooiparfumerie #cosmetica

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop