INTERTOYS GOIRLE

Crystal-clear security with an extra touch

Goirle, maart 2022 

Na de verbouwing van Intertoys XL Aabe in Tilburg heeft ondernemer Harry Broers nu ook Intertoys Goirle verbouwd. Net als in Tilburg heeft hij ook hier gekozen voor artikelbeveiliging met onze IRIDIUM SIRIUS RF.

Transparant & Trendy

De volledig transparante antennes met glashelder plexiglas zorgen voor een open entree. De standaard blauwe LED-verlichting springt in het geval van alarm naar rood. Deze antennes zijn goed inpasbaar in alle mogelijke winkelinterieurs. En voor de liefhebbers: deze antennes zijn ook leverbaar in een RGB-uitvoering waardoor veel kleurcombinaties in de LED-verlichting gerealiseerd kunnen worden.

Beveiligen

De LEGO-dozen zijn beveiligd met Spiders / Spinners waardoor deze (met inhoud) in een open presentatie in de winkel kunnen blijven staan. Ook de Schleich producten kunnen met de speciale straps gewoon in de winkel blijven staan en wordt de diefstal ervan geminimaliseerd. Maar ook de “gewone” beveiligingslabels worden natuurlijk veel gebruikt.

Harry heeft al in zijn andere winkel veel profijt gehad van onze systemen. Maar daarbij  heeft hij zich ook gerealiseerd dat voldoende producten beveiligen een absolute “must” is om artikelbeveiliging ook werkelijk rendabel te maken. Daarom heeft hij nu minder derving en per saldo meer winst. En bovendien is het systeem binnen 1 jaar terugverdiend!

Remote Service

Het systeem zelf is via WiFi aangesloten op een portal waardoor onze technische dienst in de meest voorkomende gevallen snel (en zonder monteursbezoek) problemen kunnen oplossen.

#franchise #intertoys #top1toys #speelgoed #lego #schleich #artikelbeveiliging #Iridium #besure #detectiepoortjes

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop