Artikelbeveiliging DA Drogisterij & MOOI Parfumerie Rijssen…DA’s MOOI

Drogisterij & Parfumerie Frans van Garrat

DA’s MOOI !!

DA Drogisterij & MOOI Parfumerie Frans van Garrat terug naar nieuwbouw op oude locatie in het centrum van Rijssen

DA Drogisterij en MOOI Parfumerie Frans van Garrat in Rijssen heeft haar prachtige en nieuwe winkel geopend in het hartje centrum van Rijssen.

Deze nieuwe winkel is terug verhuisd naar de oude vertrouwde locatie die 2 jaar geleden werd gesloopt en volledig nieuw is herbouwd.

Het schitterende nieuwe interieur is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van luxe en comfort te bieden. Winkelen wordt daarmee een echt feestje voor alle zintuigen.

Ondernemers Bas en Patricia Hemmer hebben de collectie uitgebreid met merken als Juliette has a Gun, Parfums de Marly, Sisley en veel meer. Van geuren en cosmetica tot huidverzorging en geschenken, DA & MOOI Frans van Garrat heeft voor ieder wat wils.

Deze, en andere artikelen, worden ook effectief beveiligd met onze artikelbeveiliging met IRIDIUM OMEGA AM. Deze zijn voorzien van DA en MOOI advertising panelen. Voor beide winkels een eigen uitstraling, passend in de huisstijl en het winkelinterieur. Maar beiden met dezelfde moderne elektronica.

Bovendien hoeven (potentiële) winkeldieven met geprepareerde tassen (rooftassen) zich geen illusie te maken. De winkels zijn eveneens voorzien van Alert HyperGuard die deze rooftassen direct detecteert bij binnenkomst.

Alle systemen zijn bovendien via internet aangesloten op onze PRO ACTIVE MONITORING service-portal. Daarmee heeft onze technische dienst altijd remote access tot de systemen voor service, onderhoud en het verhelpen van storingen. Met PRO ACTIVE MONITORING ontvangt onze technische dienst bovendien automatisch alerts vanuit de systemen. Hierdoor kunnen wij bij eventuele calamiteiten altijd snel support verlenen en eventuele problemen oplossen.

Bas en Patricia, bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel succes met jullie nieuwe winkel!


DA Drogisterij & MOOI Parfumerie Frans van Garrat

Haarstraat 3B

7462 Rijssen


Aanrijdbeveiliging
Aanrijdbeveiliging

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ALMERE

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten