Nieuws & Pers

BeSuRe Nederland opent 2e showroom in Almelo

U heeft nu de keuze uit Almere en Almelo

Almere, september 2021 

Naast de reeds bestaande showroom in Almere heeft BeSuRe Nederland een tweede showroom geopend in Almelo. Voor wie een rit naar Almere te ver is kan men nu ook onze systemen actief gepresenteerd zien in het oosten van het land.

In de voorbeeldwinkels van Top 1 Toys en Marskramer bij Otto Simon in Almelo staan onze systemen gepresenteerd in een live presentatie. Hierdoor krijgt u een goed beeld krijgen hoe de diverse systemen in uw winkel zullen passen.

“Wij vinden het belangrijk om potentiële afnemers de mogelijkheid te bieden om systemen live te beoordelen in plaats van beslissingen nemen op basis van een afbeelding in een catalogus op papier of op internet.”, aldus Paul van den Berg, algemeen directeur van BeSuRe Nederland. “Ik denk dat retailers op deze wijze ook gewoon tot betere afwegingen komen. Bovendien kunnen ze dan zelf zien hoe verzorgd onze installaties zijn. Bijna ál onze systemen zijn custom made en bijna nooit standaard. Aan de prijs zult u dat verder niet merken. Onze systemen zijn vaak innovatiever maar toch voordeliger dan concurrerende systemen. En ook andere ondernemers zijn welkom in zowel onze showroom in Almere als Almelo!”

BeSuRe Nederland doet overigens niet alleen artikelbeveiliging voor de bij Otto Simon aangesloten ondernemers. “Wij merken een stijgende behoefte aan meer informatie aan managementinformatie bij ondernemers. Men wil graag weten op welke dagen en tijden er behoefte is aan meer personele ondersteuning of zelfs aanpassing van openingstijden.” BeSuRe Nederland heeft als gecertificeerd reseller van FootfallCam een paradepaardje in huis. Door middel van 3-dimensionale camera’s wordt (volledig via AVG-normen) data verzameld van het aantal bezoekers, de gemiddelde bezoekduur en of dit terugkerende klanten zijn of nieuwe bezoekers. Paul vult aan: “Ik zou dat als ondernemer als waardevolle informatie zien. Zeker in combinatie met de data uit mijn kassa(s). Bovendien is het systeem in staat om ook de effecten van speciale verkoopacties te registreren.”

En ook wijst hij nog op de combinatie van artikelbeveiliging, camerabeveiliging met de FootfallCam. “De beste wijze van beveiliging tegen winkeldiefstal blijft een combinatie van artikelbeveiliging én camerabeveiliging. Regelmatig ontmoeten wij ondernemers die prat gaan op uitsluitend hun camerabeveiliging. Echter, het is leuk om achteraf te zien wat er nu werkelijk is gebeurt, maar dat is en blijft mosterd na de maaltijd. Niemand zit de volledige openingstijd achter zijn monitor toch?”

De combinatie van alle factoren mét een FootfallCam geeft een ondernemer de mogelijkheid om veel meer data te verzamelen over klantengedrag.

“BeSuRe Nederland is er trots op om een betrokken partner te zijn van Otto Simon en alle aangesloten ondernemers. Het is een club die echt bij ons past. No-nonsensen, afspraak is afspraak en verder gewoon lekker ondernemen!”

De showrooms van BeSuRe Nederland en Otto Simon zijn uitsluitend op afspraak te bezoeken. In beide gevallen neemt u eenvoudig contact op met onze commercieel manager Corina Haver: 06 5139 2774 of via corina@besure-nl.com.

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop