BeSuRe International – Nieuw pand per 01 februari 2024

Een “parel” aan onze kroon

GROEI NOOPT TOT UITBREIDING

Jaarlijkse groei van +30% en uitbreiding van het aantal productgroepen

Vandaag heeft het management van BeSuRe International BV de bevestiging gekregen dat zij per 1 februari 2024 volledig is verhuisd naar een nieuw bedrijfspand.

Na de groei van het orderpakket in afgelopen jaren waren wij genoodzaakt om te zien naar een ruimer bedrijfspand. Ook is dit noodzakelijk vanwege de uitbreiding van het aantal productgroepen (ESL / RFID / Klantgeleiding), die wij momenteel niet, of niet voldoende, kunnen presenteren in onze showroom. Dat ruimere bedrijfspand hebben wij nu gevonden in Bedrijvenresort “De Pearl” op het bedrijventerrein De Rederij in de Eilandbuurt te Almere-Buiten. Een mooie en goed bereikbare zichtlocatie aan één van de belangrijke toegangswegen van Almere-Buiten, direct naast de A6/A27. Het gebouw heeft een zeer bijzondere uitstraling door natuurstenen gevels met een fraaie binnenplaats. Het gebouw is voorzien van grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van het gebouw voor een vrij en open uitzicht en het resort een exclusieve uitstraling geeft. Deze transparantie pas ook naadloos in onze wijze van communicatie en benadering van onze afnemers.

Op de bovenetage wordt kantoorruimte en een ruime showroom gerealiseerd. De showroom is ook vanaf de straatzijde duidelijk zichtbaar en geeft onze onderneming extra exposure.

De benedenetage wordt ingericht als magazijnruimte, expeditie en werkplaats.

Vanwege de verbouwing en verhuizing die 27 december aanvangt, kan er in januari tijdelijk kleine vertraging ontstaan in de uitlevering van bestellingen.

Per 1 februari 2024 zijn wij, volgens planning, volledig operationeel vanaf de nieuwe locatie.

Wij zijn uiteraard ontzettend trots op deze nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van onze onderneming die velen niet voor mogelijk hadden gehouden. Uiteraard zullen wij, zodra wij geheel klaar zijn met onze verhuizing, onze relaties en andere belangstellenden uiteraard uitnodigen voor een Open Dag in ons nieuwe onderkomen.


BeSuRe International BV

Midwaystraat 1

1339 NM ALMERE

The Netherlands

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ALMERE

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop