AVO Diervoeders / Den Besten Ruitersport

beveiligt dierenafdeling en ruitersport met IRIDIUM OMEGA AM Wifi

Hulshorst, april 2022 

AVO Diervoeders is de megastore met alles voor je hond, kat, konijn, knaagdier, vogel en paard. Maar ook voor alles in en om de tuin kun je bij ze terecht in hun ruime winkel in Hulshorst die momenteel een ingrijpende uitbreiding ondergaat.

Met haar rijke historie bestaat Ruitersport Den Besten als sinds 1965 in het naburige Hierden. Vanaf 1 januari 2022 is deze ruitersportwinkel overgenomen door, en ondergebracht bij AVO Diervoeders waar voor de ruitersport in de loop van dit jaar een nieuwbouwuitbreiding wordt gerealiseerd die is verbonden met de “oude” winkel.

Omdat ruitersportartikelen helaas diefstalgevoelig blijken ontstond ook de behoefte aan een efficiënte beveiliging door middel van detectiepoortjes en beveiligingslabels.

Gekozen is voor beveiliging met de IRIDIUM AM OMEGA Wifi

Het systeem werkt met gewone AM DR-labels, maar ook speciale Narrow-labels die ook gemakkelijk op cosmetica zijn aan te brengen. De detectie van deze labels is gelijk aan die van de “gewone” labels. Maar voor veel artikelen wordt ook gebruik gemaakt van beveiliging met hard tags.

Met  de IRIDIUM OMEGA AM, aangesloten op WiFi voor Remote Service, en de bijbehorende beveiligingslabels heeft BeSuRe International een perfect systeem voor artikelbeveiliging voor dierenwinkels en ruitersportwinkels.

Het systeem wordt standaard geleverd met een advertising panel met een bedrukking in de huisstijl. Op deze manier draagt het systeem bij tot de uitstraling van de totale winkelformule. En de bedrukking van de AVO/Den Besten-panelen zijn wel héél mooi geworden!

Wij wensen Anton van Omme en zijn team veel plezier van hun nieuwe installatie.

Interesse? Neem eens contact voor ons op voor een verrassende aanbieding

#artikelbeveiliging #Iridium #besure #detectiepoortjes #ruitersport #paard #dierenwinkel

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop