• Winkelcriminaliteit in het nieuws

Winkeldieven betrapt bij C&A en Makro

Antwerpen/Deurne , 09 oktober 2016

ANTWERPEN / DEURNE –Zowel bij C&A in het centrum van Antwerpen als bij Makro in Deurne zijn dit weekend winkeldieven ingerekend. Dat meldt de politie van Antwerpen.

Een 34-jarige man werd zaterdag betrapt toen hij in kledingwinkel C&A op de Meir enkele kledingstukken probeerde te stelen. Hij gebruikte daarbij een rugzak die hij aan de binnenkant geïsoleerd had zodat hij het winkelalarm kon omzeilen. De man verliet de winkel maar een bediende ging er achteraan. Een politiepatrouille die op dat moment toezicht hield op de Meir kon de dief vatten. Het gaat om een 34-jarige man.

Makro

Een medewerker van warenhuis Makro aan de Krijgsbaan betrapte zaterdagmorgen een man en een vrouw die een winkeldiefstal wilden plegen. Het duo stak verschillende voorwerpen op zak en wilde de kassa passeren zonder te betalen. Toen werden ze tegengehouden. De politie werd er bij gehaald. De inspecteurs vonden enkele gsm-hoesjes, een hemd en een sweater. De man (24) en vrouw (50) uit Edegem werden gearresteerd en meegenomen naar het politiekantoor.

Wilt u meer informatie over onze artikelbeveiliging tegen rooftassen?

Mail ons

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop