VU-boekhandel kiest voor Visel MicroTouch Queue Management van BeSuRe

Een volledig geïntegreerd systeem op uw server en geschikt voor het aansturen van maximaal 20 balies

Almere, 24 augustus 2016. 

De VU-boekhandel, gevestigd als universiteitsboekhandel in de Vrije Universiteit van Amsterdam had jarenlang aan het begin van het nieuwe collegejaar te maken met veel wachtenden die over 5 verschillende afdelingen en 8 verschillende balies verdeeld moesten worden.

“Een “gewoon” volgnummersysteem zoals bij de bakker en slager voldeed allang niet meer!”. aldus Pier Rienks, eigenaar van de VU-boekhandel en Boekhandel Venstra te Amstelveen. “Wij hebben vaker naar een dergelijk systeem gezocht zoals ons nu door BeSuRe Nederland is geleverd. Maar daar werden wij iedere keer met enorme investeringsbedragen geconfronteerd die werkelijk buiten ons budget vielen.”

BeSuRe Nederland is er in geslaagd een betaalbaar en uitermate geschikt systeem te leveren dat bovendien ook nog eens onder zeer gunstige lease-condities kon worden aangeschaft. MicroTouch van Visel is in Nederland uitsluitend verkrijgbaar bij BeSuRe Nederland en is geschikt voor elke organisatie of instantie met wachtrijen.

Het systeem bestaat uit een ticket dispenser, een LCD-box die de monitor aanstuurt en console software dat op elk van de 8 bestaande computers bij de balies is geïnstalleerd waardoor elke balie de volgende voor hun balie bestemde klant kunnen oproepen via het grote scherm. Maximaal kunnen 20 balies op het systeem worden aangesloten.

Daarom is het systeem ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld:

    • ziekenhuizen
    • gemeentehuizen
    • apotheken
    • en alle andere locaties waar wachtrijen in goede banen geleid moeten worden.

De VU-boekhandel is nu geheel klaar en voorbereid voor de grote stroom studenten die zij de komende weken moeten gaan bedienen.

Is Queue Management wellicht ook voor uw organisatie een goede oplossing? Laat u dan uitgebreid door ons informeren:

info@besure-nl.com

036 841 9133


Note voor de pers (niet voor publicatie)

Informatie: paul@besure-nl.com

BeSuRe Nederland

Remmingweg 19 S

1332 BC ALMERE

Zie ook onze website voor meer info: www.besure-nl.com

Bijlagen bij dit bericht:

Geen velden gevonden.