TOP 1 TOYS / MARSKRAMER ELBURG

Ombouw naar Top 1 Toys & Marskramer met IRIDIUM OMEGA AM Wifi

Elburg, julik 2022 

Ondernemer Sebastiaan Mulder heeft zijn huishoudspeciaalzaak At James omgebouwd naar een MARSKRAMER. Daarnaast is een nieuwe ingang geopend voor de TOP 1 TOYS.

De beveiligingspoortjes bij At James konden door het unieke mediapaneel snel voorzien worden van nieuwe panelen met het MARSKRAMER-logo. Ook de strips aan de zijkanten van de antennes waren snel vervangen in de MARSKRAMER-kleur.

Voor de TOP 1 TOYS. entree is voor hetzelfde systeem gekozen, de IRIDIUM OMEGA AM WIFI. Deze zijn uiteraard volledig uitgevoerd in de huisstijl van TOP 1 TOYS.. Bovendien zijn de systemen via de WiFi aangesloten zodat deze ook remote afgesteld kunnen worden en er een logboek wordt bijgehouden van de prestaties van het systeem.

BeSuRe International levert deze soort antennes altijd met bij uw huisstijl passende panelen en strips. Hierdoor dragen de beveiligingsantennes bij aan de uitstraling van het totale winkelconcept. BeSuRe International is tevens de huisleverancier van artikelbeveiliging van OTTO SIMON voor alle TOP 1 TOYS.. en TOP 1 TOYS.. winkels.

Interesse? Neem eens contact voor ons op voor een verrassende aanbieding

#franchise #top1toys #marskramer #artikelbeveiliging #Iridium #besure #detectiepoortjes #ottosimon

Marskramer Elburg Iridium Omega AM Wifi

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop