Nieuws & Pers

Nieuws & Pers

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

Mail ons

Artikelbeveiliging - Winkelbeveiliging - Productbeveiliging - detectiepoortjes

SNEAKERS Rotterdam Lijnbaan beveiligd met BeSuRe Moda

Nieuwe conceptstore SNEAKERS.NL

Rotterdam, 20 december 2018. 

BeSuRe Nederland beveiligd ook de winkels van Sneakers.nl. In het nieuwe winkelconcept is tegenwoordig ook merkkleding opgenomen.

De eerste pilotstore in Rotterdam is inmiddels voorzien van onze Moda RF antennesysteem.
Om het systeem perfect te laten passen in het winkelinterieur zijn de antennes door ons voorzien van een mediapanel met het eigen logo van Sneakers.

Over Sneakers.nl

SNEAKERS.NL is een schoenenketen met vestigingen door heel Nederland. Sinds 1997 bedienen we onze klanten met collecties van de bekende sneaker merken, zoals: Nike, adidas, Converse, Vans, New Balance en PUMA. Sinds 2012 leveren we de sneakers ook via onze webshop.

Met trots maken wij kenbaar dat we momenteel 47 SNEAKERS.NL hebben door het land. Recent geopende vestigingen zijn Amersfoort, Maastricht, Nijmegen en Rotterdam Lijnbaan.

Onze missie is het aanbod van sneakers landelijk zo goed mogelijk te verzorgen en de eerste keuze sneaker winkel te worden door de kijk op fashion. Door alle SNEAKERS.Nl in het land kan iedere consument eenvoudig de collectie aanschouwen en met de mooiste sneakers aan de voeten over straat. Daarnaast heeft SNEAKERS.NL een vast bestand aan trouwe klanten, ofwel onze SNEAKERS Members. Deze fans twijfelen niet aan waar ze hun sneakers kopen en gaan keer op keer naar onze vestigingen in zijn of haar buurt.

https://www.sneakers.nl/

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop