Over BeSuRe Nederland

Over BeSuRe Nederland

objectief en eerlijk advies

persoonlijk klantcontact

uitstekende service - ook na de aankoop

álle systeemsoorten leverbaar

betrouwbaar en helder

oplossingsgericht

kwaliteitscontrole: inkomende en uitgaande producten

Wij leveren onder ander aan:

Hoe het allemaal begon – ons idee voor het perfecte bestelgemak voor u als retailer

BeSuRe Nederland is 9 april 2012 gestart als franchisenemer van een grote internationale fabrikant van artikelbeveiligingssystemen. Omdat wij ons niet meer konden verenigen met het productbeleid en een geheel eigen visie hebben op onze branche, werken wij sinds april 2015 als volledig zelfstandige groothandel. In september 2020 hebben wij vanwege de groei van de onderneming een nieuw kantoorpand en magazijn betrokken aan de Koningsbeltweg in Almere waar we ook de beschikking hebben over een showroom waar de meeste van onze producten “live” staan gepresenteerd.

BeSuRe Nederland onderscheidt zich door het leveren van alle beschikbare systeemsoorten in artikelbeveiliging. Daardoor zijn wij in staat onze afnemers altijd objectief en eerlijk te adviseren over het voor hun meest geschikte systeem.

Wij importeren onze systemen zelf en zoeken daarbij betrouwbare internationale partners. Zo is BeSuRe Nederland ook exclusief partner/distributeur van IRIDIUM EAS-systemen in de BeNeLux. Ook zijn wij Premium Partner van FootfallCam voor de 3-dimensionale klantentellers, Occupancy Control (bezoekersdosering) en LabelNest ESL-systemen (Electronic Shelf Label)

Ons productaanbod is de laatste jaren steeds verder uitgebreid. En dat aanbod zullen wij de komende jaren nog verder gaan uitbreiden. Ook voor uw camerabeveiliging, klantentellers en diverse winkelbenodigdheden zoals prijstangen, codeertangen, prijsetiketten e.d. kunt u tegenwoordig uitstekend bij ons terecht.

Onze compacte organisatie staat garant voor korte lijnen en veel direct en persoonlijk contact met onze afnemers. Daarbij staat service bijzonder hoog in het vaandel en houdt deze niet op bij de installatie van het systeem.

De bestelmogelijkheden voor veel artikelen hebben wij aangepast aan de eisen van deze tijd. Via onze webshop kunt u daarom 24/7 tal van producten on-line bestellen. In de meeste gevallen heeft u deze producten de volgende dag in huis.

Beveiliging. Kostenpost of meer winst?

Veel retailers zien de investering in winkel- en artikelbeveiliging vooral als kostenpost. Is dat terecht?

Enkele feiten op een rij:

– derving door winkeldiefstal ‘kost’ u als ondernemer al minimaal 0,5% van uw omzet. Dit is het gemiddelde van zowel beveiligde als onbeveiligde retailers. Indien u op dit moment onbeveiligd bent dan zal dit percentage dus hoger liggen.

– bij een jaaromzet van € 1 miljoen euro levert dit u al € 5.000,- per jaar als schadepost op…..

– gesteld het feit dat u het dervingspercentage door winkeldiefstal met slechts de helft terugdringt door wél artikelbeveiliging toe te passen dan levert u dit reeds het eerste jaar ca. € 2.500 meer winst op.

De Toekomst? – niets kan ons tegenhouden ;-)

Met ons complete aanbod van beveiliging en supplies zijn wij een interessante partner voor iedere retailer en retailorganisatie.

Of u nu inkoper bent van een retailorganisatie, winkelketen of zelfstandig ondernemer bent, bij BeSuRe Nederland vindt u altijd de deskundige gesprekspartner die u zoekt.

Door onze groei hebben wij in september 2020 bovendien een nieuw modern bedrijfspand betrokken op het goed bereikbare bedrijvenpark Sallandsekant in Almere aan de A6. Daar kunnen belangstellenden tevens onze showroom bezoeken om al onze producten te bekijken en te vergelijken.

Slideshow van recente installaties

BeSuRe Nederland besteedt veel aandacht en zorg aan de uitvoering van uw installatie. Daarbij gaan wij altijd voor het best mogelijke resultaat.

Daarom hebben wij ook veel tevreden klanten of het nu gaat om:

  • artikelbeveiliging
  • camerabeveiliging
  • inbraakbeveiliging
  • brandveiligheid
  • volgnummersystemen

Hier ziet u een slideshow van een greep uit onze recente installaties.

Klik op onderstaande knop om naar de volledige presentatie te gaan.

Onze partners

Uiteraard bent u als klant onze belangrijkste partner. Dat is ook de wijze waarop wij gewend zijn met onze afnemers om te gaan. Om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn werken wij ook indien nodig samen met specialisten. Dat kan gaan om organisatorische zaken maar ook uitvoering van werkzaamheden.

Op deze manier bent u als afnemer dat er altijd voldoende kennis in huis is, waardoor wij u de juiste service kunnen verlenen.

Klik op onderstaande knop om naar een volledig overzicht te gaan.

Wij leveren aan:

Het maakt bij BeSuRe Nederland niet uit of u nu een grote of een kleine afnemer bent. Wij doen voor iedereen onze uiterste best om u tot dienst te zijn.

Maar wellicht dat een overzicht van namen waar wij zoal zaken mee doen u een goed beeld geeft van de diversiteit van onze afnemers.

Sommigen zult u kennen, terwijl anderen wellicht nieuw voor u zijn.

Mogen we de naam van uw organisatie binnenkort hieraan toevoegen?