ESL (Electronic Shelf Labels)

Elektronische Schaplabels

ESL – Electronic Shelf Labels

Electronische schapprijskaarten

Veel van de productieve tijd van winkelmedewerkers wordt in beslag genomen door het up-to-date houden van de prijzen in de winkel.

Zeker (tijdelijke) reclameaanbiedingen moeten accuraat en tijdig worden aangepast.

Daarbij is ook kans op fouten in de prijsstelling waardoor onnodige fouten optreden met discussies bij de kassa en onnodige derving tot gevolg.

LabelNest logo

Met LabelNest kunt u centraal alle prijswijzigingen in al uw vestigingen gelijktijdig op het juiste moment updaten via het eigen centrale platform.

Door middel van een ESL-systeem bestaande uit een transmitter en Electronisch Schaplabels kunt u personeelskosten verminderen en voorkomt u verlies door verkeerde prijzen.

Footfallcam logo

LabelNest werkt samen met uw FootfallCam 3D MAX-2.

Dit is een 3-dimensionale klantenteller via een camera die tevens is voorzien van een transmitter voor uw ESL labels.

Binnen een straal van 30 meter worden alle ESL-labels up-to-date gehouden.

Daarnaast heeft u hiermee o,a, de volgende voordelen en mogelijkheden:

  • accurate klantentelling
  • vastlegging interactie en betrokkenheid tussen uw klanten met uw producten
  • uitgebreide en geautomatiseerde rapportage per e-mail voor met uitgebreide conversies

Dit alles is gecentraliseerd in een eigen platform (in de cloud of op een eigen server) met de V8 Analytics Manager en LabelNest Analytics Manager.

Daarmee heeft u met FootfallCam en LabelNest niet alleen een klantenteller of een ESL-transmitter, maar een uitgebreid verkoopmanagementsysteem.

BeSuRe Logo

BeSuRe Nederland is Premium Partner en Geautoriseerd Reseller van FootfallCam in Nederland.

Gerelateerde domeinnaam: www.labelnest.nl

SKU Verkoopconversies

Door de FootfallCam 3D MAX 2 te gebruiken als transmitter voor uw ESL-labels kunt u de interactie tussen consumenten en producten vastleggen, visualiseren en daarmee nuttige verkoopdata vergaren.

Daarnaast levert de FootfallCam 3D MAX 2 u waardevolle informatie over o.a.:

  • het aantal bezoekers
  • het aantal passanten
  • het aantal terugkerende bezoekers
  • de gemiddelde bezoekduur

Hoe helpt SKU-verkoopconversie uw bedrijf?

Door de functie voor het tellen van mensen te integreren, kunnen detailhandelaren op productniveau de verkoopconversie van elk afzonderlijk product identificeren. Detailhandelaren kunnen de betrokkenheid van elk product waarnemen door actief het aantal voorbijgangers en consumenten te volgen dat gedurende een langere periode aandacht aan het product heeft besteed.

Klant-Productbetrokkenheid

Meet de marktrespons op elk productniveau door het aantal mensen te meten dat betrokkenheid heeft getoond bij een product en de omzet die op elk itemniveau is gegenereerd.

Door een vergelijking te maken voor verschillende producten binnen dezelfde productlijn en tussen verschillende filialen en regio’s, zullen retailers in staat zijn om voor elk specifiek product de behoefte te meten en te bepalen en of de positionering op productniveau in de winkel optimaal is.

Effectiviteit van productlocatie

Met kennis van het gemiddelde aantal passanten dat elk product krijgt, zullen detailhandelaren het effect van productpositionering op de verkoop kunnen begrijpen.

Productpositionering is een belangrijk element van het marketingplan en zorgt ervoor dat de marketingboodschap weerklank vindt bij de doelgroep en hen dwingt om actie te ondernemen.

Door de klantenteller en ESL te integreren voor weergave op de managementsoftware, kunnen retailers hun productpositioneringsbeslissingen evalueren en vergelijkingen kunnen maken voor elk product voor en na herpositionering.