ESL (Electronic Shelf Labels)

Elektronische Schaplabels

ESL – Electronic Shelf Labels

Electronische schapprijskaarten

Veel van de productieve tijd van winkelmedewerkers wordt in beslag genomen door het up-to-date houden van de prijzen in de winkel.

Zeker (tijdelijke) reclameaanbiedingen moeten accuraat en tijdig worden aangepast.

Daarbij is ook kans op fouten in de prijsstelling waardoor onnodige fouten optreden met discussies bij de kassa en onnodige derving tot gevolg.

LabelNest logo

Met LabelNest kunt u centraal alle prijswijzigingen in al uw vestigingen gelijktijdig op het juiste moment updaten via het eigen centrale platform.

Door middel van een ESL-systeem bestaande uit een transmitter en Electronisch Schaplabels kunt u personeelskosten verminderen en voorkomt u verlies door verkeerde prijzen.

Footfallcam logo

LabelNest werkt samen met uw FootfallCam 3D MAX-2.

Dit is een 3-dimensionale klantenteller via een camera die tevens is voorzien van een transmitter voor uw ESL labels.

Binnen een straal van 30 meter worden alle ESL-labels up-to-date gehouden.

Daarnaast heeft u hiermee o,a, de volgende voordelen en mogelijkheden:

  • accurate klantentelling
  • vastlegging interactie en betrokkenheid tussen uw klanten met uw producten
  • uitgebreide en geautomatiseerde rapportage per e-mail voor met uitgebreide conversies

Dit alles is gecentraliseerd in een eigen platform (in de cloud of op een eigen server) met de V8 Analytics Manager en LabelNest Analytics Manager.

Daarmee heeft u met FootfallCam en LabelNest niet alleen een klantenteller of een ESL-transmitter, maar een uitgebreid verkoopmanagementsysteem.

BeSuRe Logo

BeSuRe Nederland is Premium Partner en Geautoriseerd Reseller van FootfallCam in Nederland.

Gerelateerde domeinnaam: www.labelnest.nl

Product Geolocatie

Het geolocatiesysteem van LabelNest-producten zorgt ervoor dat uw klanten en winkelmedewerkers om snel elk product in de winkel op een kaart kunnen lokaliseren.

Real-time dynamische productpositionering zorgt voor automatisch actuele locaties zonder dat handmatige aanpassingen nodig zijn.

Hoe werkt Product Geolocatie?

Traditioneel handmatige oplossingen om productlocaties bij te houden vereisen veel tijd voor onderhoud. En in de praktijk mislukken ze omdat het product vaak van locatie verandert zonder dat er een nieuwe handmatige positie wordt toegewezen.

Met de dynamische productpositionering van LabelNest kunnen retailers elk individueel product automatisch geo-lokaliseren. Als het product en de ESL naar een ander gangpad worden verplaatst, herkent het systeem dit automatisch en berekent het de nieuwe positie opnieuw.

Centraal Communicatiestation

Door de FootfallCam 3D MAX 2 klantenteller te gebruiken als communicatiestation tussen de label-managementsoftware en de elektronische schaplabels, kan de FootfallCam op elk moment de locatie van alle ESL-schaplabels en hun positie in de winkel berekenen.

Vanuit de FootfallCam 3D MAX 2 klantenteller wordt alle data bovendien automatisch via een centraal platform overgebracht naar de juiste ESL-labels en wordt de positie van deze labels bovendien automatisch bijgewerkt op de in-store plattegrond.

Synchroniseert met winkelplattegrond

Om de plattegrond bij te werken met de lijst met producten en hun respectieve ESL-tags, hoeven winkelmedewerkers alleen alle geplaatste ESL en de locatie in te scannen.

De wijzigingen in de locatie van de ESL-tag en de artikelen worden automatisch bijgewerkt in de label-managementsoftware.

Met API-ondersteuning om de integratie van in-store plattegrond  en productpositionering, wordt het proces en de integratie van deze nieuwe technologie in de winkelomgeving zoveel mogelijk automatisch gemaakt.

Hoe helpt Product Geolocatie uw onderneming?

LabelNest biedt een robuuste en op-maat-technologie die bedoeld is om lang mee te gaan met een gemiddelde levensduur van 25 jaar.

LabelNest is geïmplementeerd in enkele van de grootste hypermarkten ter wereld en kan uw winkel ondersteunen, of u nu 500 of 500.000 artikelen in voorraad heeft.

LabelNest is een complete systeemoplossing en ontwikkeld om effectieve promoties te ondersteunen, inclusief geolocatie- en geofencing-mogelijkheden om winkeltaken te ondersteunen, zoals het plaatsen en verwijderen van labels  en personeel te ondersteunen bij hun operationele taken.

Automatische In-Store Geolocatie

De automatische geolocatie in de winkel van LabelNest-schaplabels stelt winkelmedewerkers en klanten in staat om elk product snel op een kaart te vinden en de optimale route te bepalen.

De cloudlabelsoftware die is geïntegreerd met de FootfallCam-personenteller zal worden gebruikt om de kaart te genereren. Deze wordt weergegeven op de smartphone van de consument of medewerker aan de hand van hun huidige GPS-positie in de winkel.

Geofencing

Met geofencing kan een retailer een winkel in verschillende virtuele gebieden verdelen om meldingen te creëren wanneer consumenten van het ene gebied naar het andere gaan.

Wanneer consumenten het beoogde gebied betreden, kunnen detailhandelaren via de ESL een promotie- of welkomstbericht naar de shoppers sturen, afhankelijk van het gebied waarin ze zich bevinden via de label-managementsoftware.