ESL (Electronic Shelf Labels)

Elektronische Schaplabels

ESL – Electronic Shelf Labels

Electronische schapprijskaarten

Veel van de productieve tijd van winkelmedewerkers wordt in beslag genomen door het up-to-date houden van de prijzen in de winkel.

Zeker (tijdelijke) reclameaanbiedingen moeten accuraat en tijdig worden aangepast.

Daarbij is ook kans op fouten in de prijsstelling waardoor onnodige fouten optreden met discussies bij de kassa en onnodige derving tot gevolg.

LabelNest logo

Met LabelNest kunt u centraal alle prijswijzigingen in al uw vestigingen gelijktijdig op het juiste moment updaten via het eigen centrale platform.

Door middel van een ESL-systeem bestaande uit een transmitter en Electronisch Schaplabels kunt u personeelskosten verminderen en voorkomt u verlies door verkeerde prijzen.

Footfallcam logo

LabelNest werkt samen met uw FootfallCam 3D MAX-2.

Dit is een 3-dimensionale klantenteller via een camera die tevens is voorzien van een transmitter voor uw ESL labels.

Binnen een straal van 30 meter worden alle ESL-labels up-to-date gehouden.

Daarnaast heeft u hiermee o,a, de volgende voordelen en mogelijkheden:

  • accurate klantentelling
  • vastlegging interactie en betrokkenheid tussen uw klanten met uw producten
  • uitgebreide en geautomatiseerde rapportage per e-mail voor met uitgebreide conversies

Dit alles is gecentraliseerd in een eigen platform (in de cloud of op een eigen server) met de V8 Analytics Manager en LabelNest Analytics Manager.

Daarmee heeft u met FootfallCam en LabelNest niet alleen een klantenteller of een ESL-transmitter, maar een uitgebreid verkoopmanagementsysteem.

BeSuRe Logo

BeSuRe Nederland is Premium Partner en Geautoriseerd Reseller van FootfallCam in Nederland.

Gerelateerde domeinnaam: www.labelnest.nl

Dynamische Prijsautomatisering

Het LabelNest-prijsautomatiseringssysteem vereenvoudigt uw winkelactiviteiten met elektronische schaplabels.

Deze prijsautomatisering van LabelNest staat centraal in automatisering van winkels en maakt prijsflexibiliteit mogelijk en harmoniseert e-commerce en detailhandelsprijzen.

Hoe werkt Dynamische Prijsautomatisering?

LabelNest biedt retailers volledige controle over hun prijzen en elimineert verschillen tussen wat er in de kassadatabase staat en wat aan consumenten in de winkel wordt getoond.

Elk prijsautomatiseringssysteem van LabelNest omvat schaplabels, de label-managementsoftware en het communicatiestation.

Betrouwbare hardware en snelle software

LabelNest gebruikt supersnelle zenders en ontvangers voor communicatiestations om bi-directioneel informatie te verzenden en te ontvangen.

Elke update en aanpassing van de labelmanagement-software wordt onmiddellijk weergegeven op alle elektronische schaplabels, zodat u updates in realtime kunt uitvoeren zonder onnodige vertragingen.

Centrale software voor labelbeheer

Alle verschillende vormen van digitale labels en display werken op hetzelfde labelmanagement-platform. Winkeliers kunnen de beste maat en displaytype kiezen die het meest geschikt is voor elke locatie in de winkel.

Alle prijsupdates worden gecommuniceerd naar dezelfde gecentraliseerde labelmanagement-software, zodat retailers alle e-labels voor alle verschillende winkels onder één platform kunnen beheren.

Hoe helpt Dynamische Prijsautomatisering uw onderneming?

Door toenemende concurrentie en druk op de fysieke detailhandel door e-commerce, is de noodzaak om e-commerce en fysieke detailhandelsprijzen te harmoniseren groter.

De voordelen van dynamisch en alomvattend prijsbeheer en tegelijkertijd de werklast te kunnen verminderen, zijn redenen waarom retailers overstappen van traditionele fysieke prijsetiketten naar digitale etiketten.

Prijssynchronisatie

Consumenten krijgen over het algemeen via verschillende kanalen verschillende prijzen voor identieke artikelen.

Dit vraagt om een tool om de meerdere prijzen over die kanalen te beheersen en te stroomlijnen.

Handmatige prijsaanpassingen zijn tijdrovend, of het nu een grote onderneming of een klein bedrijf is.

LabelNest-software kan worden geïntegreerd met FootfallCam Analytic Manager om tijd te besparen en middelen te optimaliseren.

Met onze label-managementsoftware kunt u eenvoudig prijzen aanpassen aan uw concurrenten en de updates binnen enkele minuten in de winkel zichtbaar maken.

Omnichannel Retail Experience

E-commerce heeft geleid tot een constante ontwikkeling van de gebruikelijke werkmethoden in ons digitale tijdperk. Dit geldt zowel voor retailers als voor industriële toepassingen.

De implementatie van digitale technologie, zoals elektronische schaplabels, levert waardevolle informatie op voor de klant en biedt retailers een interactief platform om aanbiedingen en promoties af te stemmen op de individuele voorkeur van de klant.

Door elektronische schaplabels met QR-codes te integreren, kunnen consumenten de code scannen voor meer productinformatie zoals inhoud, herkomst en verwerking.