ESL (Electronic Shelf Labels)

Elektronische Schaplabels

ESL – Electronic Shelf Labels

Electronische schapprijskaarten

Veel van de productieve tijd van winkelmedewerkers wordt in beslag genomen door het up-to-date houden van de prijzen in de winkel.

Zeker (tijdelijke) reclameaanbiedingen moeten accuraat en tijdig worden aangepast.

Daarbij is ook kans op fouten in de prijsstelling waardoor onnodige fouten optreden met discussies bij de kassa en onnodige derving tot gevolg.

LabelNest logo

Met LabelNest kunt u centraal alle prijswijzigingen in al uw vestigingen gelijktijdig op het juiste moment updaten via het eigen centrale platform.

Door middel van een ESL-systeem bestaande uit een transmitter en Electronisch Schaplabels kunt u personeelskosten verminderen en voorkomt u verlies door verkeerde prijzen.

Footfallcam logo

LabelNest werkt samen met uw FootfallCam 3D MAX-2.

Dit is een 3-dimensionale klantenteller via een camera die tevens is voorzien van een transmitter voor uw ESL labels.

Binnen een straal van 30 meter worden alle ESL-labels up-to-date gehouden.

Daarnaast heeft u hiermee o,a, de volgende voordelen en mogelijkheden:

  • accurate klantentelling
  • vastlegging interactie en betrokkenheid tussen uw klanten met uw producten
  • uitgebreide en geautomatiseerde rapportage per e-mail voor met uitgebreide conversies

Dit alles is gecentraliseerd in een eigen platform (in de cloud of op een eigen server) met de V8 Analytics Manager en LabelNest Analytics Manager.

Daarmee heeft u met FootfallCam en LabelNest niet alleen een klantenteller of een ESL-transmitter, maar een uitgebreid verkoopmanagementsysteem.

BeSuRe Logo

BeSuRe Nederland is Premium Partner en Geautoriseerd Reseller van FootfallCam in Nederland.

Gerelateerde domeinnaam: www.labelnest.nl

Electronische schapkaarten vereenvoudigen uw werkzaamheden

LabelNest heeft een complete systeemoplossing ontwikkeld om uw winkelactiviteiten te vereenvoudigen, zoals het plaatsen, wijzigen en verwijderen van prijs- en productinformatie.

Breidt de geavanceerde 3-dimensionale klantenteller van FootfallCam MAX-2 uit met een transmitter voor uw ESL-systeem en maak gebruik van een centraal platform om ál uw verkoopconversies te maken.

  • Klantentelling
  • Heatmapping
  • Skelleton detectie
  • Betrokkenheidsakties klant-product

Onze producten

LabelNest biedt een robuuste en schaalbare technologie die bedoeld is om lang mee te gaan.

LabelNest is geïmplementeerd in enkele van de grootste hypermarkten ter wereld en kan LabelNest uw winkel managen, of u nu 500 of 500.000 artikelen in voorraad heeft.

LabelNest heeft een complete systeemoplossing ontwikkeld om uw winkelactiviteiten te vereenvoudigen, zoals het plaatsen en verwijderen van tags om personeel te begeleiden en te ondersteunen bij operationele taken.

LabelNest Enterprise-systeem

LabelNest heeft een wereldwijd IoT-retailplatform ontwikkeld om de digitalisering van fysieke handel te versnellen. Deze infrastructuur verbindt alle elektronische schaplabels in alle winkels in de cloudsoftware om elk verkooppunt nauwkeurig te beheren.

LabelNest Enterprise System ESL Electronic Shelf Label - Electronische schapkaarten

1

Label Management Software

Centraliseer de software met de database voor een prijzen voor elk artikel en onderhoudt de datacommunicatie tussen de software en het elektronische schaplabel.

2

Communicatie Station

LabelNest maakt gebruik van een FootfallCam klantenteller om de informatie van de software veilig en betrouwbaar naar het elektronische schaplabel (ESL) te verzenden.

3

Elektronisch schaplabel (ESL) | Display

Het elektronische schaplabel dat fungeert als een ontvanger van het communicatiestation om de prijs weer te geven die vooraf is geconfigureerd vanuit de label-managementsoftware..