Jubileumaktie: Spinners & Spiders – NERGENS VOORDELIGER

Beveiliging voor uw LEGO producten
Beschermt winkeldiefstal en tegen openen dozen.

Almere, maart 2021 

Veel speelgoedwinkels kennen het probleem: LEGO-artikelen waarvan de dozen worden geopend en de inhoud wordt ontvreemd.

In sommige gevallen besluiten de ondernemers dan maar lege verpakkingen in de winkel te zetten en de inhoud bij aankoop achter uit het magazijn te halen. Buiten dat dit veel extra werk met zich meebrengt is er natuurlijk ook nog het risico van gemiste sales.

BeSuRe International is als eerste in Nederland begonnen met het beveiligen van dit soort artikelen door middel van een adequate oplossing.

Met onze Spinners/Spiders vangt u 3 vliegen in één klap.

  1. de inhoud kan gewoon in de verpakking blijven, hetgeen u veel handling bij de verkoop scheelt
  2. indien de spinners/spiders worden gemanipuleerd (doordat bijvoorbeeld de draadjes worden doorgeknipt) treedt een alarm in werking in de Spider zelf.
  3. de spiders geven ook alarm zodra deze uw detectiepoortjes passeren.

Optioneel: 3-Alarm

En indien u een nóg uitgebreidere versie is het zelfs mogelijk dat indien uw detectiepoortjes zijn gepasseerd de spinners / spiders ook nog eens buiten de winkel een alarm geven. Wij kunnen ons niet voorstellen dat een winkeldief graag met een piepend pakketje door het winkelcentrum loopt.

Veel van uw collega’s hebben reeds de voordelen ontdekt van dit soort beveiliging. Neem gerust contact met ons op om u uitgebreid te laten informeren.

Speciale Jubileumaktie

Omdat BeSuRe International dit jaar 10 jaar bestaat hebben we het hele jaar door leuke tijdelijke jubileumakties. Daardoor kunt u nu ook onze Spiders (die door één van onze klanten de naam “Spinners” heeft gekregen) tot 1 juni zéér voordelig aanschaffen.

Er zijn een tweetal formaten: een MIDI Spider en LARGE Spider. Beide soorten zijn geschikt voor zowel gebruik op RF-systemen als AM-systemen

#franchise #intertoys #top1toys #artikelbeveiliging #spinners #spiders #lego

Aktie geldt tot 1 juni 2022 – combinaties met andere kortingsarrangementen niet toegestaan
0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop