IRIDIUM SIRIUS RF WiFi in nieuwe winkel Jolie Women te Rijssen

De leukste winkel
voor je kledingkast :)

Rijssen, mei 2021 

De leukste winkel voor je kleding kast:)

Jolie Women is de damesmode zaak in Twente die in 2011 haar deuren opende met een breed assortiment aan prachtige merken en een enthousiast team die dag en nacht voor u klaarstaat.  Ons aanbod bestaat o.a. uit merken als: Josh V, Esqualo, Studio Anneloes, Summum Woman, POM Amsterdam, Scotch and SodaK-design, Label Dot, YAYARinascimentoDWRS labelTango Shoes, Rosemunde, Ibana, Dante 6

Daarnaast gaat Joanne wekelijks op zoek, door heel het land en daar buiten, naar de leukste betaalbare trendy items, waar winkel en de webshop wekelijks mee wordt aangevuld. Zo blijft het steeds weer een feestje om de winkel of de webshop met regelmaat te bezoeken.Elke dag komen er nieuwe aanwinsten binnen die zeker het bekijken waard zijn. 

De collectie in de nieuwe en stijlvolle winkel van Jolie Women in het centrum van Rijssen wordt beschermd tegen winkeldiefstal door detectiepoortjes van BeSuRe International. Gekozen is voor de volledig transparante plexiglas modellen IRIDIUM SIRIUS. Dit systeem wordt door ons op afstand geserviced via een WiFi-Internetverbinding. Zo worden de prestaties van het het systeem continue gemonitord, in een logboek vastgelegd en indien nodig ook op afstand storingen opgelost.

Interesse? Neem eens contact voor ons op voor een verrassende aanbieding

#rijssen #JolieWomen #kleding #mode #artikelbeveiliging #Iridium #besure #detectiepoortjes

Jolie WOmen Rijssen detectiepoortjes front

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop