Artikelbeveiliging RF

Radio Frequent 8,2 MHz

IRIDIUM Sirius Plexi RF 8,2 Mhz – WIFI

BeSuRe Nederland is in de Benelux exclusief distributeur van IRIDIUM EAS-systemen.

IRIDIUM is één van de weinige EAS-fabrikanten in Europa die haar zowel productie, innovatie en verkoop in Europa doet. En dat past weer in de strategie om haar systemen steeds meer af te nemen van Europese merken die ook in Europa produceren. De kwaliteit is over het algemeen beter en betrouwbaarder en bovendien kan er sneller geschakeld worden met deze fabrikanten.

De bedrijfsfilosofie van IRIDIUM komt overeen met de doelstellingen van BeSuRe Nederland. Namelijk: klanten iets meer bieden dan de concurrenten. De technologie die Iridium voor haar Radio Frequente (RF) systemen gebruikt heeft veel toegevoegde waarde en gebruiksgemak. Bovendien wordt door de self-adjusting tuning het aantal fantoomalarmen of valse alarmen tot een minimum gereduceerd terwijl de detectie van het systeem optimaal blijft.

Remote Service via WIFI

De IRIDIUM systemen kunnen bij technische problemen bovendien op afstand door ons geserviced worden door de ingebouwde WIFI-module. Hierdoor is de responstijd bij storingen of andere problemen zeer snel. Meestal dezelfde werkdag nog.

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

  • Artikelbeveiliging - detectiepoortjes - winkelbeveiliging - productbeveiliging - Iridium - Sirius - Plexi - RF - Radio Frequent - winkel - winkeldief - winkeldiefstal - beveiligingslabels - beveiligingsetiketten

IRIDUM Sirius Plexi – Artikelbeveiliging met een luxe uitstraling en veel gebruiksgemak

De IRIDIUM RF-antennes zijn een kwalitatief topproduct. BeSuRe Nederland is er trots op zich exclusief distributeur voor de BeNeLux te mogen noemen.

Met de IRIDIUM Sirius Plexi levert BeSuRe Nederland een topkwaliteit artikelbeveiliging die discreet in uw winkel interieur past en die de concurrentie met andere topmerken niet alleen technisch maar ook prijstechnisch overtreft.

Deze geheel in plexiglas uitgevoerde antennes passen in élk winkelinterieur. De LED-verlichting is standaard blauw, en in alarmfase rood.

Intelligente elektronica

De IRIDIUM Sirius Plexi is in staat labels die niet bewegen te herkennen en uit te filteren zonder dat daarbij het systeem in alarm blijft gaan, terwijl de detectie optimaal blijft. Handig in winkels waar vaak beveiligde producten dicht in de buurt staan van het systeem. Zodra een artikel met label dat uitgefilterd was weer in beweging komt zal het systeem alsnog een alarm geven.

De self-adjusting elektronica zorgt er tevens voor dat de detectie van het systeem in alle omstandigheden het meest optimaal is.

Remote service via WIFI

Artikelbeveiliging - productbeveiliging - winkelbeveiliging - detectiepoortjes - radio frequent - RF - winkel - winkeldief - wifi - iridium - sirius - plexi

De IRIDIUM Sirius Plexi wordt bovendien geleverd met een extra service: Remote Service via de WIFI module in het systeem. Hierdoor kunnen systemen door ons op afstand worden geserviced, waardoor de responstijd bij storingen zeer kort is. In de meeste gevallen kunnen storingen dezelfde werkdag worden verholpen. Mocht dat niet lukken dan komt onze technische service binnen 2 werkdagen langs om storingen op locatie te verhelpen. Vandaar dat een ON-Line en ON-Site service- en onderhoudsabonnement standaard verplicht is.

Compatibiliteit met andere RF-systemen

De IRIDIUM Sirius Plexi is compatible met systemen en beveiligingslabels van METO, Checkpoint Systems, Crosspoint (EAS Benelux), NEDAP en andere RF-systemen 8,2 MHz.

RF (Radio Frequent)-systemen worden tegenwoordig bij zeer veel retailzaken ingezet.

Kenmerkend

Het systeem kenmerkt zich door een detectie van 95% waarbij ook de doorgangsbreedtes tussen de antennes zeer acceptabel is. Bovendien werken deze systemen energiezuinig en kennen zij een brede toepasbaarheid voor veel branches in de detailhandel.

Bovendien is er een zeer uitgebreid aanbod van verschillende beveiligingslabels. U heeft een ruime keuze uit beveiligingsetiketten en hard tags. Ook hierover kunnen wij u uitgebreid adviseren over de voor u meest geschikte soorten.

Bovendien zijn de RF-systemen over het algemeen zeer betaalbaar en leveren zij een snelle Return on Investment. Meestal binnen 1 jaar!

Voorbeelden van enkele van onze installaties

Zie ook onze andere RF-antennesystemen