Artikelbeveiliging AM

AkoestoMagnetisch 58 KHz

IRIDIUM Omega AM 58 KHz – WIFI

BeSuRe Nederland is in de Benelux exclusief distributeur van IRIDIUM EAS-systemen.

IRIDIUM is één van de weinige EAS-fabrikanten in Europa die haar zowel productie, innovatie en verkoop in Europa doet. En dat past weer in de strategie om haar systemen steeds meer af te nemen van Europese merken die ook in Europa produceren. De kwaliteit is over het algemeen beter en betrouwbaarder en bovendien kan er sneller geschakeld worden met deze fabrikanten.

De bedrijfsfilosofie van IRIDIUM komt overeen met de doelstellingen van BeSuRe Nederland. Namelijk: klanten iets meer bieden dan de concurrenten. De technologie die Iridium voor haar AkoestoMagnetische (AM) systemen gebruikt heeft veel toegevoegde waarde en gebruiksgemak. Bovendien wordt door de self-adjusting tuning het aantal fantoomalarmen of valse alarmen tot een minimum gereduceerd terwijl de detectie van het systeem optimaal blijft.

Remote Service via WIFI

De IRIDIUM systemen kunnen bij technische problemen bovendien op afstand door ons geserviced worden door de ingebouwde WIFI-module. Hierdoor is de responstijd bij storingen of andere problemen zeer snel. Meestal dezelfde werkdag nog.

IRIDIUM Omega AM – Artikelbeveiliging volledig inpasbaar in de uitstraling van uw winkel

De IRIDIUM AM-antennes zijn een kwalitatief topproduct. BeSuRe Nederland is er trots op zich exclusief distributeur voor de BeNeLux te mogen noemen.

Met de IRIDIUM Omega  levert BeSuRe Nederland een topkwaliteit artikelbeveiliging die discreet in uw winkel interieur past en die de concurrentie met andere topmerken niet alleen technisch maar ook prijstechnisch overtreft.

Deze antenne is uitgevoerd met een trendy aluminium profiel. De plexiglas panels worden door ons voor u voorzien van een beplakking met een opdruk naar uw eigen keuze. Op deze manier wordt uw systeem een opvallende toevoeging aan uw winkelinterieur.

Intelligente elektronica

De IRIDIUM Omega AM heeft in de meeste gevallen geen synchronisatiekabel nodig tussen de antennes. De synchronisatie verloopt via het elektranetwerk. Hierdoor is in de meeste gevallen niet nodig een kabel in de vloer te frezen en verloopt de installatie daardoor sneller.

De self-adjusting elektronica zorgt er tevens voor dat de detectie van het systeem in alle omstandigheden het meest optimaal is.

Remote service via WIFI

Artikelbeveiliging - productbeveiliging - winkelbeveiliging - detectiepoortjes - radio frequent - RF - winkel - winkeldief - wifi - iridium - sirius - plexi

De IRIDIUM Omega AM wordt bovendien geleverd met een extra service: Remote Service via de WIFI module in het systeem. Hierdoor kunnen systemen door ons op afstand worden geserviced, waardoor de responstijd bij storingen zeer kort is. In de meeste gevallen kunnen storingen dezelfde werkdag worden verholpen. Mocht dat niet lukken dan komt onze technische service binnen 2 werkdagen langs om storingen op locatie te verhelpen. Vandaar dat een ON-Line en ON-Site service- en onderhoudsabonnement standaard verplicht is.

Compatibiliteit met andere AM-systemen

De IRIDIUM Omega AM is compatible met systemen en beveiligingslabels van Sensormatic, MTC, Crosspoint, Resatec,  en andere AM-systemen 58 KHz.

Kenmerkend

Het systeem kenmerkt zich door een detectie van 95% waarbij (afhankelijk van het beveiligingselement) de doorgangsbreedtes tussen de antennes zeer ruim is. Bovendien werken deze systemen energiezuinig en kennen zij een brede toepasbaarheid voor veel branches in de detailhandel.

Bovendien is er een zeer uitgebreid aanbod van verschillende beveiligingslabels. U heeft een ruime keuze uit beveiligingsetiketten en hard tags. Ook hierover kunnen wij u uitgebreid adviseren over de voor u meest geschikte soorten.

Bovendien zijn de AM-systemen over het algemeen zeer betaalbaar en leveren zij een snelle Return on Investment. Meestal binnen 1 jaar!

       AM (AkoestoMagnetische)-systemen worden tegenwoordig bij zeer veel retailzaken ingezet zoals:

  • Bouwmarkten (Doe-Het-Zelf)
  • Parfumerie
  • Fashion / Mode / Kleding
  • Tuincentra

Voorbeelden van enkele van onze installaties

Zie ook onze andere AM-antennesystemen

Artikelbbeveiliging - winkelbeveiliging - Omnia - Loop - Dexilon - AM - Akoesto magnetisch - Supertag - kleding - mode- leder- fashion - beveiligingslabels - beveiligingsetiketten

Dexilon Omnia AM-Loop 58 KHz

Een detectiesysteem zo goed als onzichtbaar ingebouwd als loop in/op uw deurpost en vloer. Optimale detectie (ook in hoogte) en neemt geen extra ruimte in beslag.

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop