INTRATUIN kiest voor BeSuRe

Als nieuwe contractleverancier artikelbeveiliging

Een groeiende en bloeiende samenwerking

INTRATUIN KIEST VOOR BESURE INTERNATIONAL ALS NIEUWE LEVERANCIER ARTIKELBEVEILIGING

Voor 70 winkels in Nederland, België en Duitsland

Een groeiende en bloeiende samenwerking

INTRATUIN heeft een mantelovereenkomst gesloten met BeSuRe International voor de levering van artikelbeveiliging. De overeenkomst omvat zowel systemen als beveiligingselementen. Voor veel INTRATUIN-ondernemers zal dit een uitgelezen kans zijn om hun oude (vaak defecte) systemen te  vervangen voor effectief werkende systemen.


Speciale Webshopomgeving

De INTRATUIN-ondernemers zullen binnenkort ook gebruik kunnen maken van een speciale INTRATUIN-omgeving in onze webshop. Op deze wijze kunnen zij 24/7 hun bestellingen tegen de afgesproken condities bij ons plaatsen. In de meeste gevallen zullen deze de volgende werkdag uitgeleverd worden.


Korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht

De reden waarom INTRATUIN heeft gekozen voor BeSuRe International ligt vooral in de korte communicatielijnen, snelheid van handelen en persoonlijke aandacht voor de ondernemers.

Onze adviseur zal met iedere ondernemer zijn of haar speciale beveiligingsbehoeften doornemen en daar oplossingen voor aandragen. Deze zal met alle ondernemers hiervoor contact opnemen voor een afspraak.

Mocht u daarop niet kunnen wachten: bel of mail ons dan voor een afspraak: +31 (0)36 841 9133 / sales@besure-nl.com. Dan plannen we direct een afspraak met u in.

BeSuRe International is uiteraard trots op deze nieuwe samenwerking die past in haar visie en strategie om samen met de ondernemers oplossingen aan te dragen voor beveiligingsbehoeften en daardoor vertrouwen te krijgen in een optimale dervingspreventie.

Aanrijdbeveiliging
Thoonsen Geleidingssysteem

IRIDIUM Omega AM Wifi Artikelbeveiliging

Voor artikelbeveiliging in tuincentra adviseren wij AM-systemen.

Hiermee zijn ruime doorgangen en uitstekende detectie mogelijk en heeft u bovendien een ongekend assortiment beveiligingelementen tot uw beschikking. Dit kunnen hard tags zijn, plaketiketten, maar ook speciale beveiligingsmiddelen.

Onze IRIDIUM Omega AM Wifi is een betrouwbaar detectiesysteem. Deze is voor INTRATUIN uitgevoerd in een black powdercoated versie met 3 alarm LED’s zodat altijd goed zichtbaar is waar een alarm optreedt.

Het systeem is tevens voorzien van gepersonaliseerde advertising panelen. U heeft de mogelijkheid om voor bijvoorbeeld verkoopacties een affiche tussen het paneel en het plexiglas te voegen. Dit kan eenvoudig door de snelsluitingen op de deksel.

Het systeem wordt aangesloten op uw WiFi waardoor 24/7 monitoring van de systemen mogelijk is en via PRO ACTIVE MONITORING direct op afstand door onze technische dienst ingegrepen kan worden bij storingen.

Scheidingswand

Uw vijverpompen effectief beveiligen

Vijferpompen en andere accessoires blijken veelal diefstalgevoelige producten. Soms worden deze zelfs uit de verpakking gehaald en meegenomen.

Met onze Self Alarming en Self Retracting BoxGrip™ Spiders (Spinners) beveiligt u elke doosverpakking tegen het uitnemen van artikelen en het manipuleren van de beveiliging.

Het doorknippen van de draad veroorzaakt een alarm door het beveiligingselement zelf. En uiteraard veroorzaakt het passeren van de detectiepoortjes eveneens een alarm. De 3-Alarm versie geeft bovendien nog eens alarm van het beveiligingselement zelf ná het passeren van de detectiepoortjes.

Na de eenvoudige verwijdering met een Superlock of Hyperlock ontkoppelaar (detacher) windt de BoxGrip™  zichzelf weer terug. Dit scheelt veel handeling bij de checkout en voorkomt dat deze in de knoop raken met andere spiders.

mechanische swing gates

Effectief beveiligen tegen doorknippen

De Padlock is snel en eenvoudig te gebruiken om uw high-value producten te beveiligen.

Ideaal en geschikt om producten te beveiligen waarvoor u geen normale hard tag kunt of wilt gebruiken. En veilig, omdat het versterkte staal nauwelijks met een normale tang is door te knippen. En deze zijn in sommige winkels vaak beschikbaar vlak naast de beveiligde artikelen.

Ontkoppeling van de Padlock gebeurt door middels van een gewone Superlock of Hyperlock detacher (ontkoppelaar). De Padlock is bovendien volledig herbruikbaar en daardoor een eenmalige aanschaf.

Ook leverbaar in een uitvoering met lanyard (kabel) en in een Self Alarming versie (2-Alarm).

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ALMERE

Onze showroom kunt u op afspraak (ook ‘s avonds) bezoeken.

Alle systemen staan hier “live” voor u gepresenteerd.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze klanten